chybí vám kolagen?

Trápí vás první vrásky, strie, nehezké pigmentové skvrny, křehké nehty či lámavé, řídnoucí vlasy? Pokud jste na některou z těchto otázek odpověděla ano, zřejmě vás výsledek nepotěší. Je totiž velmi pravděpodobné, že i vám v těle chybí kolagen.

Kolagen není botox. Je to tělu vlastní bílkovina

Na začátek trochu teorie. O kolagenu jsme toho už napsali dost. Pokud však vezmeme v úvahu, že ho kosmetické salony neustále opěvují jako nový botox, možná by se ještě někomu mohlo zdát, že kolagen je pro naše tělo něčím, co k němu přirozeně nepatří. Opak je pravdou. Nejenže je kolagen našemu tělu vlastní, je to dokonce ta nejzákladnější stavební látka v našem těle! Věděli jste, že právě tato důležitá bílkovina tvoří nejen pojivové tkáně pohybového aparátu, ale i strukturu našich kostí a kloubů, a dokonce až 70 % bílkovin naší kůže?

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Důležitý nejen pro pokožku, ale i pro celé tělo

A to zdaleka není vše, co dokáže. Pokud si ho naše tělo dokáže v plné míře doplnit samo, funguje jako vnitřní elixír zdraví. Vyživuje, regeneruje a zásobuje živinami i všechny tkáně, vlasy a nehty. Jednoduše řečeno, právě kolagen je v našem těle tím hnacím motorem, který udržuje naši pokožku i vlasy dokonale mladé, přirozené a pružné. To však platí pouze, dokud ho máme v těle dostatek. Mnozí z vás už totiž vědí, že s přibývajícím věkem se obsah kolagenu v našem těle výrazně snižuje. No a po čtyřicítce se nám již “sám od sebe” netvoří téměř vůbec. U někoho může stav “kolagenové nouze” nastat dříve, u někoho později.

Kolagen pro zvířata Incapet Collagen

Incapet Collagen pro zvířata se slevou

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Incapet Collagen je ideální kloubní výživa pro psy, koně i kočky.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Chybí vám v těle kolagen? Otestujte se!

  1. Je vaše pleť suchá, dehydrovaná, se sklonem k tvorbě vrásek?
  2. Trápí vás ochablá pokožka či nehezké strie?
  3. Jsou vaše vlasy lámavé a bez lesku? Mají sklon k zvýšenému vypadávání?
  4. Máte křehké, štěpící se nehty?
  5. Trápí vás pigmentové skvrny?
  6. Máte více než 35 let?

Pokud jste alespoň na dvě nebo více otázek odpověděli kladně, pravděpodobně vám v těle chybí kolagen. Není to nic neobvyklého, právě naopak. Nedostatek kolagenu je jednoduše důsledkem přirozeného procesu stárnutí a týká se každého z nás, kteří už dávno nemáme 25. Co je stejně nepříjemné, nedostatek kolagenu může mít na svědomí i vznik prvních vrásek. Pokožka je bez zásoby kolagenu najednou nadměrně suchá, nehty se lámou, vlasy pomalu řídnou a ztrácejí lesk…

Kolagen si můžete pravidelným užíváním doplnit, a výrazně tak zpomalit stárnutí pokožky, vyhladit drobné vrásky, či zlepšit kvalitu a růst vlasů i nehtů. A nejen to. Aby však kolagen fungoval tak jak má (a tam kde ho právě nejvíce třeba), je důležité, abyste ho vašemu tělu dodali v té správné, pro tělo přirozené bio-aktivní (= INCA) formě. Na zdraví, přátelé!

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×