Lucie Mokranova uziva Inca Collagen

Lucii Mokráňovou si určitě  mnozí  pamatujete  z  reality show  Farma, kterou vysílala televize Markíza. Dnes se  Lucie  věnuje fitness a zdravému životnímu stylu. Je osobní trenérkou,  která  mnohým ženám pomáhá na cestě  k pěknějšímu  a zdravějšímu  tělu  a  lepšímu  pocitu.  Lucie  nám prozradila pár tipů, jak  se o svoje tělo starat, aby byly vidět výsledky. Ake také jak regenerovat, ovšem i s naším kolagenem.

Jak se udržuješ ve formě?

Celý život sportem. Sportuji od malička.  Z vlastní zkušenosti vím, že sport je nejlepší lék na všechno, zejména pro tělo a duši. Proto aktivně sportuji a vedu  i ženy k tomu, aby se o sebe staraly a cvičily. Trénuji  s plným  nasazením, ráda zkouším nové věci. V zimě   jezdím na  snowboardu. V pohybu jsem celý rok, ale ráda i aktivně  odpočívám.

Jaký  podíl  na výsledku podle tebe má zdravá strava versus cvičení?

Toto je diskutabilní téma, ale můj názor je, že všechno je o rovnováze a vybalancování. Člověk  musí  vyjít ze své  komfortní zóny aby dosáhl výsledků, všechno musí dělat na 100%, musí jít i za svoje  hranice.

Užíváš nějaké  výživové doplňky? V čem ti pomáhají?

Užívám  Inca Collagen, vitamíny a magnezium.  Inca Collagen  moc  chválím.  Výrazně  se  mi zlepšila pleť, mám ji  krásně  vypnutou,  zpevnily  se  mi nehty,  zmizely začínající  bolesti  kolen…..  Důležité je vybrat celé balení a kúru dodržovat pravidelně. Doporučila  jsem  ho  celé svojí  rodině, hlavně  babičce.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Proč by podle tebe měli lidé sportovat?

Lidé, hlavně děti, by se  měli hýbat, jak  jsem už psala,  je to lék na všechno.

Jak začít, když se nám nechce nebo nevíme, jak na to ?

To je otázka, kterou slýchám často. Je dobré najít si trenéra, nebo  kamaráda , protože ne nadarmo se říká, že ve dvou se to lépe táhne.

Když jsem měla nadváhu,  podívala se na sebe v zrcadle, bylo jasné, že to není dobré.  Začala  jsem   problém hledat u  sebe.  Byla jsem mladá a neměla  jsem  peníze na fitko.  Prostě jsem se sebrala  a začala běhat venku. Bylo jedno, jestli  je zima,  nebo horko, prostě  jsem začala. Nehledala jsem žádné výmluvy.  Moje postava  mě  přinutila začít  HNED !

Ale dřív, než jsem začala,  musela jsem změnit  myšlení. Z nedá se, na DÁ se. Všechno!

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×