Potřebujete oživit pleť? Vsaďte na kolagen z moře!

Ani ten největší kosmetický zázrak vám v souboji s časem nepomůže, pokud tělu nedodáte to, o co s věkem přirozeně přichází. Už po dvacátém pátem roce začne v pleti ubývat kolagen. A právě kolagenová vlákna jsou to, co jí pomáhá udržet si pevnost a pružnost a předcházet vzniku vrásek.

Po třicítce si mnoho žen kupuje jeden drahý krém za druhým, aby pokožce navrátily pružnost. Na trhu najdete množství přípravků s obsahem kolagenu: od krému, gelu, přes pilulky po injekci. Může pocházet z různých zdrojů, nejčastěji se využívá vepřový kolagen. Existuje ale jednodušší cesta. Taková, která se pozitivně podepíše třeba i do stavu pohybového aparátu.

Bio-aktivní mořský kolagen od Inca Collagen. Je vyráběný hydrolýzou, tedy šetrnou účinnou metodou, díky které je zachována vysoká dávka účinné látky. Je také nejpodobnější kolagenu lidskému, proto s ním naše tělo pracuje jako s vlastním a nejefektivněji jej vstřebává. Nejlepší je doplnit kolagen tělu zevnitř a ve vysoce koncentrované formě.

Skoro jako vlastní

Inca Collagen má vysoký obsah kolagenu, až 3000 mg v jedné denní dávce, což je 400krát více, než má průměrný kolagenový produkt na trhu. Tělo s ním zachází stejně, jako by si ho vyrobilo samo, distribuuje ho po těle a využívá podle své aktuální potřeby. Inca Collagen je unikátní i formou prášku, který se rozpouští ve vodě a pije, protože právě tato konzistence je jedinou, při níž zůstane zachována bio-aktivita kolagenu.

Bonusy pro krásu i zdraví

Kolagen je také základní stavební prvek pojivových tkání, cév, vnitřních orgánů, očí, zubů, ale i vlasů, nehtů a pokožky. Jeho dostatek vám zajistí krásné vlasy, mladistvou pokožku, zdravý pohybový aparát i pružné cévy. Jednoduše celkové zdraví a krásu člověka.

 

Článek zveřejnil web zena.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×