Možná už jste o zázračné modré krabičce slyšeli a možná taky ne. O co tedy jde? Inca Collagen je český výrobek, který se (hlavně ve světě krásy) skloňuje horem dolem.

Po 25. roce věku klesá v lidském těle obsah kolagenu a jelikož je zrovna kolagen důležitý pro pleť, vazivo, kosti, chrupavky a tak dále a tak dále, je nesmírně důležité snažit se včas si ho jaksi udržet.

Pak se dá hodně předejít jednak problémům s pletí a vráskám, tak i problémům s pohybovým aparátem. Problém s valným množstvím přípravků s kolagenem (nebo vyloženě kolagenů) je ten, že je tělo neumí využít. A tak samozřejmě nemají valné účinky a jedná se spíše o vyhození peněz z okna. Kolagen je tepelně zpracovaný, velmi znehodnocený a pochází z nevhodných zdrojů, což znamená, že pak nedokáže proniknout do našeho těla.

V čem je Inca Collagen jiný? Je bioaktivní. Tedy si s ním lidský organismus rozumí jako s vlastním. Čím to je? Inca Collagen je vyráběn za nízkých teplot, výhradně z mořských tvorů a hlavně si zachovává stejnou šroubovici DNA jako máme my. Proto si s ním tělo umí poradit a uchovat, aniž byste si prostě jen zadělávali na předraženou moč.  Také obsahuje kolagen tří různých typů.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×