Přírodní kolagen jsem objevila náhodou díky lékárnici v Thajsku

Romano, náš rozhovor vedeme v době, kdy váš produkt úspěšně vstoupil na český a slovenský trh a expandujete do zahraničí. Jak se cítíte?

Plná energie a optimismu. Zažívám naprosto mimořádné období, kdy rozjíždím nový produkt, zároveň mám ale pořád čas být v kontaktu se zákazníkem. Inca Collagen funguje neskutečně. Je to moje dítě, tak mi to jako moje dítě oplácí tím nejlepším. On je business, hlavně pro ženy, hodně provázán s mateřskými instinkty – jsem přesvědčená, že žena je obchodnicí a podnikatelkou ve chvíli, kdy je matkou. Permanentně se totiž stará o investici, která nic nevynáší, ale přesto jí po desetiletí dává 24/7 to nejlepší, co umí. O ženy jako podnikatelky vůbec nemám strach, protože kdo se umí postarat o dítě, umí se postarat i o svůj projekt.

Musím říct, že když o vás člověk čte, zní to jako deset životů. Kde se tohle všechno ve vás vzalo?

Já to mám prostě v sobě. Jsem typické dítě přelomu režimů – rodiče mi řekli, ať si vyberu ukončený obor s maturitou, takže se ze mě stala zdravotní sestra. Měla jsem super studijní průměr a mohla jít na práva, místo toho jsem šla do nemocnice. Tam mě hned začali krotit, ať nezavádím nové móresy, a to jsem jen chtěla číst pohádky dětem, které tam musely být přes noc. Dnes je to samozřejmost, ale tehdejší nálada nebyla těmto novinkám příliš nakloněna. Tak jsem odjela do Rakouska zdokonalit jazyk a jako au-pair brala 14 000 korun, což byl trojnásobek platu z české nemocnice. Po návratu bylo tedy jasno, že se do nemocnice nevrátím a na jednom pohovoru na administrativní pozici jsem řekla, že umím německy. Dostala jsem poměrně vysoký plat a časem i vysoký post v nadnárodní společnosti. Moje kariéra nabrala jiný směr.

Celý rozhovor si můžete přečíst na webu businessanimals.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×