Je nejen úspěšná ale i také dobrosrdečná. Vede nadnárodní společnost a uvedla na trh oblíbenou značku Inca Collagen. Co stojí za jejím úspěchem a jak vypadá její nynější práce?

Romana Ljubasová je vystudovaná zdravotní sestřička, která se celý život snaží o něco víc. Situace v práci a neochota spolupracovníků ji odradila, a proto se rozhodla, že se na nějakou dobu přesune do Rakouska. Později se seznámila se svým manželem, se kterým vedli společnou firmu. Po rozvodu se ale rozhodla osamostatnit. Odjela na dovolenou do Thajska a poznala účinky kolagenu na pokožce, což postavilo základní kámen na tvorbu vlastní společnosti.

“Od roku 1999 jsem řešila lidem nároky na náhradu škody, později se specializací na škody na zdraví. Časem, od roku 2011, jsem se osamostatnila rozvodem. Doslova z nuly na sto jsem se dostala za čtyři roky samostatného podnikání,” říká Romana o vzniku nápadu na založení Inca Collagen, firmy zabývající se prodejem kolagenu. Po začátcích, kdy se musela značka vydobýt své místo na výsluní, se začal Inca collagen objevovat na čím dál více místech a Romana získává stále více příznivců.

“Měla jsem tvrdé štěstí. Tedy aspoň od každého kousek. Lidé mi důvěřují – jsem chválabohu nejen “bláznivá”, ale také důvěryhodná. Nejdříve jsme s mým týmem dveře od dveří zalistovávali první kadeřnice, kosmetičky a fitka, poté první lékárnu, poté malý řetězec lékáren,” vysvětluje.

V současné době se Romana kromě samotné společnosti zabývá i dalšími projekty. Mezi nimi je například webinář, snaží se o rozšíření klientského servisu a plánuje i vlastní charitativní projekt, který sice existuje, ale ještě není úplně doladěn.

„Mám opravdu skvělý produkt na 1000 příznaků nedostatku kolagenu v těle. Uvažuji ovšem i o vlastním charitativním projektu, vlastně již takový existuje, jen nemá žádný řád. Pomáhám zatím spontánně. V budoucnu bych chtěla pomoc plánovat co nejúčinněji,“ zmínila Romana pro rozhovor s ibestof.cz. V budoucnu můžeme jen čekat na to, čím dalším nás tato cílevědomá žena překvapí příště.

Článek zveřejnil web ceskenoviny.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×