kolagen pro psy

V naší firmě milujeme zvířata. Snažíme se jim zlepšovat život a těm, které měly v životě více smůly, pomáháme nezištně. Dodáváme kolagen svěřencům Svobody zvířat, vodícím psům ve výcviku a také handicapovaným zvířátkům s trvalými následky po vážných úrazech. A teď přišla řada na vlčáka Zacka.

Incapet Collagen + ručník pro psy

Kolagen pro psy Incapet Collagen a jemný ručník, který oceníte po koupeli nebo očistné sprše vašeho miláčka.

Nyní ve výhodném balíčku.

Tento psí důchodce vedl sice klidný, ale smutný a osamělý život na jednom dvoře technických služeb na Moravě. Internetem se začaly šířit výzvy od dobrovolníků, hledajících nový domov pro vděčného vlčáka. Šéfka naší společnosti Romana Ljubasová na takovou výzvu narazila a považuje to za osud:

“Jedna paní na druhé straně republiky napsala, že kdyby to bylo blíž, tak by si Zacka vzala k sobě. A tady je to kouzlo. Já jsem to četla a slyšela jsem hlas jejího srdce a hlas Zackova srdce. Tlouklo na stejné frekvenci. A pak se to stalo.

Napsala jsem přímou a krátkou větu. Pokud to myslíte upřímně a doopravdy, tak uhradím celou dopravu. Pomůžeme mu spolu.”

Paní si nakonec se strachem z řízení, ale s obrovským odhodláním, přijela ve svém malém autě pro Zacka přes celou Českou republiku sama. Náklady na cestu uhradila Romana, a nejen to: zároveň se naše společnost jejím jménem zavázala dodávat Zackovi doživotně náš Incapet Collagen.

“Vždy budu věřit na vesmír a zázraky a kdybych například jednou zjistila, že to tak úplně nejde vyčarovat, tak zvednu zadek a něco s tím udělám. Ta paní je hrdina a Zack je teď její rodina,” dodává Romana Ljubasová.

Starší psy speciálně potřebují doplnit kolagen k posílení kloubů, šlach a kostí, ale i zdravější kůži a krásnější srst. Pomáhá jim k lepší mobilitě, regeneraci po zvýšené námaze a také jako pomoc při různých onemocněních pohybové soustavy, která se u starších psů běžně vyskytují.

Jsme šťastní a dojatí, že Zack našel svůj nový domov a věříme, že i díky Incapet Collagen bude žít ještě dlouho a spokojeně v teple se svojí novou majitelkou ?

Kolagenový balíček pro psy s dárky

Velký kolagenový balíček pro psy. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlněný uzlík na hraní.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×