Opálená bronzová pokožka sluší snad každé ženě… To ano. Ale jen do doby, než místo vytoužené snědé pokožky spatříme v zrcadle tmavé fleky – pigmentové skvrny. Ty vznikají nadměrnou produkcí kožního pigmentu (melaninu) a jsou postrachem žen všech věkových kategorií.

Naštěstí existuje cesta, jak jim i ve slunných dnech předejít – tím kouzelným elixírem je bioaktivní mořský kolagen. Tato bílkovina mládí může s pigmentovými skvrnami výrazně pomoci, jak v prevenci, tak i při zesvětlování již existujících skvrn. Další dobrou zprávou je, že Inca Collagen (sypký a ve vodě rozpustný kolagen) dostaneme po celé léto s příjemnou slevou 140 Kč, s poštovným zdarma a ještě s dárkem navíc v podobě měsíčního balení vitaminu C s šípky. Měsíční kúra Inca Collagenu obsahuje 30 sáčků s 3 gramy čisté bílkoviny, což je doporučená denní dávka. 

Bioaktivní mořský kolagen – Inca Collagen ve formě prášku rozpustného ve vodě, je ideálním doplněním této stavební bílkoviny pro naše tělo. Právě kolagen totiž podporuje obnovu a regeneraci kolagenových vláken v našem těle, které výrazně pomáhají v boji s pigmentovými skvrnami. Tento typ kolagenu je navíc nejpodobnější tomu lidskému a proto s ním umí tělo výborně pracovat a využije ho přesně tam, kde je třeba. Kromě boje s pigmentovými skvrnami je kolagen znám také pro své omlazující účinky – vyhladí drobné vrásky, zvýší elasticitu pokožky a intenzivně hydratuje. Ostatně tvoří téměř 30 % bílkovin lidského organismu a více než 70 % bílkovin kůže!

Za pigmentové skvrny nemůže jen sluníčko, ale také genetické předpoklady, hormonální změny například během těhotenství, hormonální antikoncepce, reakce pokožky s parfémem či jinou kosmetikou během pobytu na slunci a další faktory. Kromě kvalitní opalovací kosmetiky se nepěkným skvrnám můžeme vyhnout právě díky pravidelnému doplňování kolagenu do těla. 

Článek zveřejnil web primazena.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×