Společnost Inca Agency s.r.o. patřící Romaně Ljubasové, zakládatelce značky Inca Collagen, získala cenu Czech trade v kategorii malá společnost. Máme radost a děkujeme za důvěru.

Exportní cena DHL se stala již tradiční součástí českého exportu s konstantní podstatou   – odměnit a zviditelnit malé a střední exportéry, kteří dosáhli významné dynamiky růstu exportu. Rozšíření soutěže o speciální kategorie jako exportér regionu nebo exportér do vybraného teritoria soutěž pouze oživilo.

Malá společnost

Kategorie je určena malým exportérům s maximálním počtem 50 zaměstnanců a obratem do 300 milionů korun. V případě, že společnost splní kritéria počtu zaměstnanců a ročního obratu v kategorii Malá i Středně velká společnost, zařazujícím kritériem je obrat firmy.

V kategorii malá společnost jsme získali třetí místo:

Malá společnost

3. místo – Inca Collagen s.r.o.

Klub sdružuje talentované Čechy, kteří naplnili své sny a touhy v pracovním životě a jsou ochotni se podělit o své zkušenosti a inspirovat ostatní.

Společenský klub HELAS NEW ENCOUNTERS CLUB vytváří podnikatelský prostor, ve kterém jsou sdruženy výhradně české firmy podnikající transparentně s výbornými ekonomickými výsledky a vynikajícím ratingem a scoringem.

Helena Kohoutová
zakladatelka projektu

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×