Pro Inca Collagen je to taky dobrá správa, protože Ondra bude jezdit na modré motorce, která sa bude bezvadně hodit k farbám Inca Collagen. Ondru jsme byli podpořit už na loňskéme závodě v Kataru, z kterého jsme vám přinesli exkluzivní rozhovor. Vzájemnou spolupráci jsme prodloužili i na příští rok, a tedy Ondra bude přinášet novinky, postřehy a fotografie ze svých závodů. Velkou událostí bude samozřejmě závod na domácím okruhu v Brně, kterého sa tím Inca Collagen také zůčastní. 

„Letos nás čeká celkem 13 závodních víkendů. Oproti loňskému roku došlo ke dvěma změnám v kalendáři. Jednou změnou je zřejmě Argentina místo Jerezu, ale to ještě není potvrzeno. Druhou změnou je závod v Brně, který nahradil závod v Německu. Je to po šesti letech, kdy se Superbiky vrátí do Brna a já se na to moc těším. Budu se také snažit připravit něco zajímavého pro fanoušky – nějaký kotel na Céčku, fan trička a podobné předměty. Doufám, že přijde fandit co nejvíce lidí,“ říká Ježek.

Ondra samozřejme také užívá Inca Collagen, o kterém říká: “Kromě klasických proteinových nápojů po výkonu užívám také přírodní kolagen. Kromě urychlení regenerace mi pomáhá například i s problémy s koleny. Těmi jsem vzhledem ke svému sportu, ale také mé oblíbené doplňkové cyklistice, v minulosti velmi trpěl. Díky kolagenu mi tyto potíže odezněli, za což jsem velmi rád,“ poukazuje Ondřej Ježek na „tajnou“ ingredienci své přípravy.

Ondrovi i tímto držíme palce a těšíme se na novou sezónu.

Foto:  Eva Koňáková – Silničnímotorky.cz

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×