Ani ten největší kosmetický zázrak vám v souboji s časem nepomůže, pokud tělu nedodáte to, o co s věkem přirozeně přichází. Právě díky kolagenu si mladá pleť uchovává ty úžasné vlastnosti, kvůli kterým si po třicítce kupujeme jeden drahý krém za druhým. Od 25. roku života bohužel jeho přirozená produkce klesá a jeho úbytek se nepříznivě projevuje i na vzhledu. Naštěstí lze kolagen tělu dodat.

Věděli jste, že kolagen není důležitý jen pro naše zdraví, ale i pro naši pokožku? Kolagen, respektive kolagenová vlákna pomáhají pokožce udržet si pevnost a pružnost a pomáhají navíc předcházet vzniku vrásek, tvorbě akné či černých teček. A věděli jste také, že úbytek kolagenu může dokonce i bolet? V podstatě platí, že s každým úbytkem kolagenu dochází k problémům s pohybovým aparátem. Snižuje se totiž ochrana chrupavek a šlach, a dochází k rychlejšímu opotřebení. Ale jak tomu zabránit?

Na trhu najdete množství přípravků s obsahem kolagenu, od krému, gelu, pilulky po injekci. Kolagen může pocházet z různých zdrojů, nejčastěji se využívá vepřový kolagen. Je tu však i jiný, daleko účinnější přípravek vyráběný šetrnou metodou, díky které je zachována vysoká dávka účinné látky.

Jde o 100% Bio-Aktivní mořský kolagen od Inca Collagen. Prozradíme vám, v čem je jeho síla. 

Bio-aktivní mořský kolagen vyráběný hydrolýzou je nejpodobnější kolagenu lidskému, proto s ním naše tělo pracuje jako s vlastním a nejefektivněji jej vstřebává. Bílkovina kolagen hraje klíčovou roli v tom, jak se cítíme a jak vypadáme. Kolagen má neuvěřitelnou vlastnost – umí putovat přesně tam, kde nám chybí nejvíce. Kolagen si můžeme jednoduše doplnit pravidelným užíváním. Nejlepší je doplnit kolagen tělu zevnitř a ve vysoce koncentrované formě. Kolagen je základní stavební prvek pojivových tkání, cév, vnitřních orgánů, očí, zubů, ale i vlasů, nehtů a pokožky. Příroda jej do 25. roku používá k dokonalému vývoji a zdraví těla. Jeho dostatek Vám zajistí krásné vlasy, mladistvou pokožku, zdravý pohybový aparát i pružné cévy. Jednoduše celkové zdraví a krásu člověka. Jeho tvorba se však v těle přirozeně snižuje již od zmiňovaných 25 let.

Pro tělo nejpřirozenější

Inca Collagen má vysoký obsah kolagenu, až 3000 mg v jedné denní dávce, což je 400krát více, než má průměrný kolagenový produkt na trhu. Tělo s ním zachází stejně, jako by si ho vyrobilo samo, distribuuje ho po těle a využívá podle své aktuální potřeby. Inca Collagen je unikátní i formou prášku, který se rozpouští ve vodě a pije, protože právě tato konzistence je jedinou, při níž zůstane zachována bio-aktivita kolagenu. Jeho užíváním udržíme tělo zdravé a krásné mnohem déle, než příroda naplánovala. Některé projevy nedostatku kolagenu může Inca Collagen i zcela zvrátit. Tedy s nadsázkou lze říci, že krásu a zdraví koupit lze.

Článek zveřejnil web babinet.cz

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×