Nečekejte na zázraky, vsaďte na kolagen.

Chceme to všichni – krásnou pleť bez vrásek, husté vlasy, pevné nehty. Nehledejte žádnou kouzelnou molekulu v krémech nebo šamponech, dejte si skleničku kolagenu. Je to právě on, kdo udržuje všechny tkáně v těle pružné a ideálně hydratované. Od 25. roku života bohužel jeho přirozená produkce klesá a jeho úbytek se nepříznivě projevuje i na vzhledu. Naštěstí lze kolagen tělu dodat. Na trhu najdete celou řadu produktů, od krémů po nápoje. Ty se ukázaly jako nejúčinnějším řešením.

Jak si vybrat ten správný? Aby se kolagen vstřebal a účinkoval tak, jak má, musí být živý, tedy “bio-aktivní”, který je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. Ten se zatím vyrábí výhradně ve formě prášku, který se jednoduše rozpustí a vypije. Stejně důležitý je i jeho původ (ideálně mořský), množství v denní dávce a samozřejmě jeho kvalita. Investovat do kvalitního produktu se skutečně vyplatí.

Prémiový Inca Collagen je 100% čistý mořský bio-aktivního kolagen bez přísad. Obsahuje až 3000 mg čistého 100% kolagenu v denní dávce, což je 400krát více, než má průměrný kolagenový produkt na trhu. 

Článek zveřejnil web elle.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×