Během studených měsíců roku jsme si zvykli užívat různé vitamíny a doplňky výživy. Ale i když jsme zdraví, pozorujeme na sobě nedostatky, které nás trápí.

Kolagen si tělo vytváří samo. Věděli jste, že tvoří až 70% všech bílkovin kůže? Bohužel, od 25. roku začíná v těle ubývat a kolem čtyřicítky se netvoří skoro vůbec. Tvorbu kolagenu negativně ovlivňuje i stres, málo spánku, špatná životospráva, nebo nedostatek slunce, které nám chybí právě v zimě.

PŘÍZNAKY NEDOSTATKU KOLAGENU

Jeho nedostatek můžeme doslova pozorovat v zrcadle. Prozrazuje ho ochablá kůže, vrásky, slabé nehty, lámající se řídnoucí vlasy, ale také bolesti pohybové soustavy. Pokud se u vás projevují alespoň dva z těchto příznaků, je vysoce pravděpodobné, že vaše tělo volá po kolagenu. Během podzimu a zimy jsou navíc vlasy, nehty, i pleť namáhané častým střídáním teplot, chladném, nedostatkem slunečních paprsků, ale i méně kvalitní stravou. Pleť je dehydratovaná a zarudlá, vlasy suché s roztřepenými konečky a zkřehlé prsty v rukavicích zase nepřejí zdravě vypadajícím nehtům. Úbytek kolagenu má velký vliv na to, jak zdravě vypadáme a jak se cítíme.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

V JAKÉ FORMĚ HO UŽÍVAT?

Nejlepší je dodat jej tělu zevnitř, ideálně v takové formě, která je mu nejbližší. Vyzkoušejte Inca Collagen, který je Bio-Aktivní, díky čemuž je nejvíce podobný lidskému kolagenu a naše tělo s ním dokáže pracovat jako s vlastním. Obsahuje 100% čistý mořský kolagen bez přísad typu I., II., III., V jedné dávce až 3 000 mg. Navíc je hydrolyzovaný ve formě prášku, který jednoduše rozpustíte ve vodě a vypijete. Už po měsíci užívání lze pozorovat první výsledky. Důležité je uvědomit si, že kolagen má jednu výjimečnou vlastnost – putuje přesně tam, kde si ho tělo ptá nejvíce.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Článek zveřejnil web femina.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×