Skoro každý den řešíme jak vypadat dobře. Občas, že nemáme, co na sebe nebo ty správné a jedinečné boty. A někdy nás překvapí zdravotní problém z přílišné sportovní aktivity. Dobrý je, že až na otázku: Co na sebe, nám může pomoct kolagen.

Před půl rokem jsem byla na operaci s meniskem a přitom zjistili, že má chrupavka také není zrovna značka ideál. Nedá se s tím až tak moc dělat. Cvičit a posilovat kolenní svaly a co dál? Pak mi nedávno kolegyně při cestě na schůzku povídá, jak ji bolí koleno a že si zopakuje kolagenovou kúru. Začala jsem vyzvídat, jak a proč. Nakonec jsem si sedla, jak jinak než k internetu a hledala a četla. Kolagen jsem samozřejmě znala z různých krémů, ale nějak mě nenapadlo, dodat ho tělu intenzivněji.

Kolagen je látka v našem těle, díky níž máme krásnou, zářivou pleť, hebké vlasy a pevné nehty. Také je v našich kostech a hlavně kloubech. Bohužel s přibývajícím věkem naše tělo přestává kolagen vytvářet.

Nejlépe z recenzí vyšel Inca Collagen. Vyrábí se šetrnou technologií z mořských ryb a je nejpodobnější lidskému. A tak už ho přes měsíc na sobě “testuju”. Užívá se hodně jednoduše. Je to sypký prášek, který se rozpustí ve vodě a pije se. I když se vyrábí z mořských ryb, nemá žádnou výraznou chuť. Nemusíte se tak bát, že byste museli překonávat chuť nebo dokonce snad pach rybiny. Denní dávku máte v jednom sáčku, který je dokonale skladný a není problém si ho vzít i na dovolenou.

Článek zveřejnil web miluju-boty.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×