Hladká pleť, zdravé a lesklé vlasy nebo pevné nehty jsou devízou každého moderního muže, který o sebe dbá a chce vypadat dobře. Jak na tom jste, ovlivňuje kolagen, který se po pětadvacátém roce života začne ztrácet a po čtyřicítce už se netvoří vůbec, proto je nutné jeho hladinu v těle cíleně zvyšovat.

Samozřejmě se můžete zkusit spolehnout pouze na kvalitní kosmetiku a krémy, ale sami uvidíte, že to prostě nestačí. Vyzkoušejte proto jedinečnou bílkovinu Inca Collagen podporující práci všech buněk tvořících lidskou tkáň. Na vlastní kůži pocítíte, že kolagen je doslova elixírem krásy a mládí.

Komplexní revitalizaci nejen pleti, ale celého těla nabízí výživové doplňky s kolagenem. Inca Collagen obsahuje mořský bio-aktivní kolagen, který je nejpodobnější tomu lidskému. Tělo s ním tedy umí pracovat stejně jako s vlastním a vstřebává ho tak nejefektivněji.

Pokud se chcete zbavit vrásek a zpevnit pokožku, Inca Collagen je to pravé. Vyrábí se z mořských řas zastudena jedinečnou metodou – hydrolýzou – a stimuluje produkci vlastního kolagenu až po dobu dvanácti týdnů po přerušení kúry. 

Článek zveřejnil web lui.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×