Chceš být šťastný, zdravý, krásný a pozitivně naladěný? Poslechni si podcast s energickou Romanou Ljubasovou majitelkou Inca Collagen,  která ti nejen řekne svůj příběh o tom, jak si ji kolagen našel v Thajsku, povypráví o jeho příznivých účincích na zdraví a krásu, nýbrž ti prozradí i svůj zaručený recept na štěstí. Je velmi pravděpodobné, že její vždy 90% dobrá nálada se přenese i na tebe!

O přípravku INCA COLLAGEN (mořský kolagen) mluví Romana jako o svých dětech, o které se teď bude starat a které jí možná v důchodu za její péči poděkují. Cesta ke kolagenu – přípravku však byla dlouhá a strnitá.

Kolagen je v současné době velmi skloňované slovo, nejvíce v kosmetice a v medicíně. Všechno to začalo, když na kolagen narazila úplně náhodou v Thajské lékárně. A zatímco jej i následující roky poslušně vozila svým známým a kamarádům, ji osobně nijak nezajímal až do doby, kdy dostala nápad, využít jeho potenciál ve velkém.

Protože Romana sebe samu popisuje jako tank jedoucí přes všechny překážky a osobu, která je ochotná vstup do místnosti podruhé zopakovat v případě, že si jí napoprvé nikdo nevšimne, poměrně nemožné se jí podařilo. Našla fabriky, které byly ochotny začít s výrobou čistého kolagenu, jehož vývoz z Thajska nebyl možný.

Dnes se INCA COLLAGEN prodává ve velkém, Romana slibuje, že jeho účinky jsou znát nejen na vlasech a nehtech, nýbrž i na úsměvu, protože celé naše tělo je jedno velké kolagenové centrum. A proto s ním počítá i do budoucna, stejně jako se svými dalšími plány, chce se naučit anglicky, expandovat s přípravkem do Ameriky a procestovat celý svět.

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×