Každá žena alespoň jednou za život bojovala s určitým “neduhem krásy”. Ať už jde o roztřepené nehty, konečky vlasů nebo mdlou pleť.

Takovými signály nám tělo nejčastěji naznačuje, že něco je třeba změnit a napravit. Ideálním způsobem, který pomůže bez přítomnosti škodlivé chemie. Ta stav totiž často ještě více zhorší. Lidské tělo je indikátorem našeho aktuálního zdraví a celkového životního stylu. Těžké období v životě se často podepíše nejen na našem psychickém, ale také na fyzickém zdraví. Tělo nás tak upozorňuje, že něco není v pořádku a reaguje – například zvýšeným výskytem zanícených pupínků, pokožkou bez lesku či roztřepenými nehty.

Slyšeli jste už o přípravku Inca Collagen?

Základem přípravku je mořský kolagen. Kolagen je totiž obecně považován za jakéhosi všestranného pomocníka, který si dokáže poradit s řadou kosmetických problémů.

Věděli jste o tom, že kolagen tvoří až 70% naší kůže a 30% bílkovinného tkáně? Kolagen věkem z těla přirozeně ubývá a jeho nedostatek se může projevit řadou problémů (bolesti páteře, bolest kostí, paradentóza, suchá a popraskaná kůže, křečové žíly, plísňová onemocnění a mnohé jiné).

V balení přípravku Inca Collagen se nachází 30 denních dávek mořského kolagenu. Jedna přitom obsahuje 3000 miligramů kolagenu. Díky vysokému množství v denní dávce a skvělé rozpustnosti je Inca Collagen nejlepší poměr mezi kvalitou a cenou na slovenském a českém trhu.

Jeho užívání je velmi jednoduché. Do libovolné tekutiny (voda, čaj, džus …) si denně zamícháte jeden sáček. Kolagen je bez barvy, chuti a vůně, proto s užíváním nebude mít nikdo problém.

Vánoce se blíží a pokud právě přemýšlíte o vhodném vánočním dárku, který je všestranný a potěší každého člena vaší rodiny, právě jste ho našli.

Článek zveřejnil portál ČTK ceskenoviny.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×