Ztratili jste naději při pohledu na vaše řídnoucí a slabé vlasy? Nezoufejte, pomoc přichází z moře a odborníci na krásu nemluví o ničem jiném!

Co si představíte pod pojmem “krásné vlasy”? Dlouhé, husté, lesklé a pevné? To si představíme všechny. Teď se podívejte do zrcadla. Pokud vaše vlasy nesou všechny jmenované přívlastky, tak jste si upřímně vysloužila naši závist. Pokud se koukáte na suché, řídké a zplihlé nic, měla byste rozhodně číst dál. 

Vlasy jsou symbolem krásy, sexuality a odrážejí naše vnitřní zdraví. Ne všechny však oplýváme bujnou hřívou. Mnohé z nás bojují s vypadáváním vlasů, a to hlavně s přibývajícími léty. 

Skupina vědců z Japonska odhalila mechanismus skrytý za ztrátou vlasů v důsledku stárnutí a posunula tak vpřed výzkumy zabývající se řídnutím vlasů a plešatostí. Výsledky testů jednoznačně prokázaly, že za vším stojí nedostatek kolagenu v těle. 

Není však kolagen jako kolagen. Zatímco ten běžný pochází ze savců, mořský kolagen se získává z moře, konkrétně z mořských ryb. Tento druh kolagenu velkou měrou napomáhá regeneraci neaktivních vlasových folikul, což vede k jejich aktivaci a obnovení růstu vlasů. Funguje skvěle jako prevence proti vypadávání vlasů a vědecké studie dokonce prokázaly, že dokáže nejen obnovit vlasovou strukturu, ale umí opravit i roztřepené konečky díky tolik potřebné hydrataci. 

Botticelliho Venuše, bohyně krásy a lásky, se zrodila z mořské pěny a není náhoda, že z moře přichází také Inca Collagen – nejsilnější a nejčistší 100% mořský kolagen.

Inca Collagen funguje také jako silný antioxidant bojující proti volným radikálům, které představují hrozbu pro zdravý růst vlasů. Obnovení hladiny kolagenu v těle nejen posílí každý vlas, ale také zvýší jeho samotný objem. 

Čím více kolagenu pokožka hlavy obsahuje, tím lépe a rychleji vlasy rostou, mají menší sklon šedivět, padat a lámat se. Mořský kolagen funguje jako zdroj mládí doplňující přirozený obsah kolagenu v těle.

Článek zveřejnil web marianne.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×