Na trati bylo místy i 2,5 metrů sněhu. Po návratu byla plánována příprava na nejdelší ultramaraton Evropy, který měří 1660 km. V roce 2015 jsem zdolal poloviční trať, a tak jsem věděl, jak to bolí. Trať tohoto ultramaratonu vede přes pohoří bývalého Československa a   nese název ,,1000 miles Adventure“.

Bohužel, finské Rovaniemi dalo mému tělu stopku. Po návratu jsem měl pocit, že nejsem schopen hýbat kotníkem. Jako by se mi snad zbořila i nártová klendba. Nějaký den jsem tomu dal klid. Když to bylo již nějaký ten týden a já při ranním vstávání nebyl schopen svůj kotník používat pro normální chůzi, začínal jsem být trochu nervózní. Po dvou měsících jsem z důvodu rehabilitace začal jezdit znovu více na kole. Vrátil jsem se nejen ke kolu, ale i ke kolagenu a doufal, že by mi mohl pomoct. Rehabilitace, rozumná zátěž a tento preparát mě celkem rychle vrátily zpět na scénu. Bolesti ustupovaly. Regenerace přinášela zlepšování funkčnosti. A s každodenním drinkem Inca Collagenu jsem se vracel do života. Přiznám se, že jsem jej i záměrně vysadil.  Byla to šance vyzkoušet, jak se bude tělo chovat a jestli kolagen funguje.

A funguje?

Dnes můžu říct, jak kolagen na mé tělo účinkuje. Nepsal bych o tom, kdybych nebyl z vlastní zkušenosti přesvědčen, že Inca Collagen opravdu funguje. Důvod, proč jsem začátkem roku nebyl schopen odpovědět, na otázku: ,,Jestli pociťuji účinky tohoto preparátu“, je dnes jasný. U zdravého člověka kolagen funguje jako vyměněný olej v motoru vašeho auta. Stará se o klidný a šetrný chod.  Snižuje opotřebení zatěžovaných částí. Žádné zhodnocení tenkrát napsáno nebylo, nedokázal jsem mluvit o něčem, co jsem nemohl cítit. Paradoxně až zdravotní problémy mně i vám daly odpověď na výše uvedenou otázku. Pokud má někdo na jazyku otázku: ,,Jestli mi náhodou nedorostla ruka“, tak nedorostla, ale zase běhám!

 

P.S. Zdraví vás moje kamarádka z Ostravy, které jsem Inca Collagen před časem přivezl.  Stala se jeho nepravidelným uživatele. Pravidelným se stává ve chvíli, kdy ji začne  něco bolet. Asi tušíte proč.

Tak namažte a jeďte :o))

Richard Štěpánek

 

Richard Štěpánek

O autorovi:

Jednoho dne jsem se probudil a bylo mi řečeno, že se mi pár věcí změní. Měli pravdu – změnil se mi život

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×