kolagen pro kocky

Ztráta kolagenu v těle je přirozenou součástí stárnutí, které se nevyhne žádný člověk ani čtyřnohý miláček. Zatímco my lidé můžeme úbytek kolagenu pozorovat v prvních vráskách či bolestech kloubů, u zvířat se nedostatek kolagenu může projevit až zraněními a nemocemi.  Ztracený kolagen však můžete doplnit kloubovou výživou, která vašemu domácímu zvířátku zajistí zdravý a aktivní život.

Pro své domácí mazlíčky bychom udělali i to poslední. Pravidelně je bereme na vycházky, staráme se o jejich srst a kupujeme jim nové hračky či oblečení. Chceme, aby s námi přežili dlouhý a kvalitní život. Jídelníček bohatý na potřebné vitamíny a důležité prvky je pro zdravý a spokojený život zvířat prvořadý.

Kolagen se často skloňuje v oblastech kosmetiky a doplňků stravy pro lidi, neměl by však chybět ani ve zdravém jídelníčku našich čtyřnohých miláčků.

Proč dávat svému psovi a kočce kolagen?

Kolagen prospívá čtyřnohým miláčkům hned několika způsoby. Například mnohé velká plemena psů rostou až příliš rychle a jejich klouby a kosti nestačí držet krok. Výběrem vhodného krmiva a užíváním správné kloubní výživy proto lze u mnoha velkých plemen psů předejít například problémům s klouby a následné dysplazii kloubů, která způsobuje psům bolesti a problémy s pohybem zejména ve vyšším věku a často jim i zkracuje život. Prevence je tedy nejlepší cesta k zdravým kloubům a kvalitnímu životu.

Pomáhá s výživou kostí a kloubů a předchází zraněním

Psi a kočky jsou neustále v pohybu. Ať už vyběhnou na louku, vyskočí na pohovku, nebo se honí za míčkem, jejich kosti a klouby stále pracují a potřebují dostatečnou kloubní výživu. Kolagen vyživuje kosti, klouby a chrupavky a doslova drží tělo pohromadě.

Snižuje příznaky onemocnění a napomáhá hojení ran po operacích

Psi a kočky, které vykazují problémy s klouby a kostmi výrazně benefitují z doplňování kolagenu. Potvrdila to také studie Journal of Veterinary z roku 2014, kdy vědci rozdělili 105 labradorských retrívrů do dvou skupin, aby sledovali výskyt dysplazie loketních kloubů. Vědci přišli na to, že psi užívající dávky hydrolyzovaného kolagenu, kyseliny hyaluronové a chondroitinu sulfátu zaznamenaly výrazný pokles symptomů a klinických znaků dysplazie loketních kloubů.

Zlepší kvalitu srsti a drápů

Ženy užívají Kolagen pro elastičtější pleť, pevné nehty a lesklé vlasy a podobně prospěje kolagen i vašemu psovi nebo kočce. Až 70% veškerého kolagenu se nachází právě v kůži. Kolagen dodá pleti elasticitu, zpevní drápky a zlepší kvalitu srsti.

Pomáhá starším zvířatům

Naše domácí zvířata stárnou rychleji než my. Neměli bychom zapomínat na to, že se věkem mění jejich potřeby. Není jednoduché vidět, jak naši domácí mazlíčci trpí bolestmi kostí, nedokážou běhat tak rychle, jak kdysi, zda nezvládnou vyběhnout několik schodů. Vědci prokázali, že doplňování stravy kolagenem výrazně zlepšuje mobilitu starších zvířat a hojení onemocnění, které přicházejí s vyšším věkem.

Dodá sílu aktivním psům

Pokud se svým psem trénujete agility, dogdancing nebo si chodíte společně zaběhat, myslete na jeho klouby a kosti. Aktivní pes potřebuje ve svém jídelníčku dostatečnou kloubní výživu. Doplňování kolagenu doplňky stravy je pro psy s vysokou fyzickou aktivitou nezbytné.

Kolagen pro zvířata Incapet Collagen

Incapet Collagen pro zvířata se slevou

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Incapet Collagen je ideální kloubní výživa pro psy, koně i kočky.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Kdy je nejvhodnější čas začít podávat kolagen?

Klíčem k užívání kolagenu je začít ho podávat svému domácímu miláčkovi v mladém věku jako prevenci před zraněními a nemocemi. Díky tomu prodloužíte zdraví jeho kloubů, kostí, tkání či šlach a předejdete onemocněním jako je například dysplazie kyčelních a loketních kloubů, kterou často trpí velká plemena psů. Čím dříve začne vaše zvířátko užívat kolagen, tím více oddálíte nárůst zdravotních problémů.

Jak vybrat správný kolagen?

Při výběru kolagenu pro vašeho domácího mazlíčka byste měli především myslet na jeho původ a na proces výroby. Incapet Collagen je 100% bio-aktivní mořský kolagen. Zpracovává se tzv. za studena, díky čemuž si zachovává svou strukturu a tělo ho dokáže přirozeně vstřebat. Incapet Collagen jednoduše přidáte do oblíbeného krmiva vašeho domácího mazlíčka.

Co se týče referencí, Incapet Collagen byl dlouhodobě testován se skvělými referencemi. „My jsme se na vlastní oči setkali se psy ve věku 12 a více let, které Incapet Collagen doslova postavil na nohy. Také klisna s rakovinou kopyt po dlouhodobém užívání nejen, že byla podkována a mohla chodit, dokonce přivedla na svět zdravé hříbě a dožila kvalitní život. Některé kočky pak zkrásněly ať už čtyřnohé nebo ty dvounohé. Vaše vlastní zkušenost má však nejvyšší  váhu. On se zázrak stane, protože vysoce účinný 100% bio-aktivní  kolagen pomůže zvířeti tam, kde kolagen pomoci může,“ objasňujě majitelka Romana Ljubasová.

Incapet Collagen je určen pro vaše domácí mazlíčky a zvířata, které vyžadují speciální péči, ale samozřejmě i pro ty které si chceme udržet zdravé a v dobré kondici co nejdelší čas. Jednoduše tedy Incapet Collagen přidávejte malým i velkým zvířatům do oblíbeného krmiva těsně před přímým zkrmováním. Užívejte si společně čas ať již při nejrůznějších sportovních aktivitách, nebo jen tak při povalování v pelíšku v teple domova.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×