Incapet Collagen kolagen pro psy recenze

Těšíme se z dalšího úspěchu! Poté, co náš 100% čistý mořský kolagen pro lidi Inca Collagen opakovaně zvítězil v testech nezávislých portálů, tak i náš kolagen určený pro zvířata IncaPet Collagen se má čím pochlubit. Nezávislý portál Hobbio.cz, který patří mezi největší chovatelské magazíny v České republice, srovnával různé značky kloubní výživy pro psy. IncaPet Collagen se v tomto hodnocení umístil na prvním místě.

Nedivíme se, protože náš IncaPet Collagen je účinný čistý 100% bio-aktivní mořský kolagen pro psy, kočky a koně, který si oblíbilo již velké množství zvířat a jejich majitelů a další postupně každým dnem přibývají.

Důvodů proč je Incapet Collagen nejlepší a naši klienti dvounozí i čtyřnozí ho milují je mnoho:

  • pomáhá udržovat zdravou pohybový aparát u zvířat,
  • pomáhá jako prevence degenerativních onemocnění pohybového aparátu, mezi něž patří různé dysplazie, osteoartritida, luxace jablíčka apod.,
  • pomáhá zlepšit mobilitu u starších zvířat,
  • napomáhá také regeneraci kloubů, kostí, šlach a svalů u zvířat s vysokou fyzickou zátěží,
  • pečuje o zdraví kůže,
  • podporuje růst srsti a zvyšuje její kvalitu,
  • pomáhá udržovat zdravé drápy, kopyta, hřívu u koní.

Kolagen je jednou ze základních stavebních bílkovin u obratlovců, a to již od počátku jejich vývoje. Tvoří podstatnou část struktury kloubních chrupavek a dalších pevných i měkkých tkání v těle. Kůže člověka i zvířat je až do 80% objemu právě z kolagenových vláken. Přestože si však tělo tuto esenciální bílkovinu tvoří samo, v dostatečném množství pouze do určitého věku. Proto nám postupně kolagen může začít chybět, a rovněž chybí i zvířatům. U větších plemen psů s genetickými predispozicemi k onemocnění pohybové soustavy dokonce může nedostatek kolagenu již v mladém věku začít způsobovat problémy.

Naše společnost hledala dlouho způsob, jak vyrobit co nejúčinnější a nejlépe vstřebatelný kolagen. Vyrobit totiž fungující doplněk stravy není snadné. Kolagen se získává ze živočišných zdrojů a musí se štěpit na kolagenové fragmenty. Na metodě štěpení závisí to, zda si fragmenty zachovají bioaktivitu potřebnou k tomu, aby je tělo člověka nebo zvířat mohlo zužitkovat.

U Inca a Incapet Collagenu jsme zvolili metodu štěpení pomocí specifických enzymů a vyplatilo se nám to. Enzymy štěpí molekuly kolagenu za studena a šetrně, vznikají tak bioaktivní fragmenty se zachovanou strukturou helisy. Takové fragmenty pak tělo člověka nebo zvířete přijme a využije je k sestavení nových molekul kolagenu.

Kolagenový balíček pro psy s dárky

Velký kolagenový balíček pro psy. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlněný uzlík na hraní.

Kromě takového způsobu štěpení je tajemstvím úspěchu i 100% čistota Inca Collagenu a Incapet Collagenu. Oba kolageny neobsahují nic jiného, žádné přídatné látky, konzervanty, příchutě ani aroma, jen čistý kolagen z mořských ryb. Oba jsou ve formě mikronizovaného jemného prášku. Incapet Collagen stačí nasypat zvířeti do krmiva těsně před podáváním. Obrovskou výhodou je, že díky přirozené chuti bez přidaných látek zvířatům náš kolagen chutná. Portál vse-pro-zviratka.cz uvádí jako hlavní výhody Incapet Collagenu jeho práškovou formu a dobrou stravitelnost. Incapet Collagen dokonce může zvýšit chuť k jídlu u vybíravých a náročných zvířat.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×