AKČNÍ ŽENY podporuji jiné ženy v jejich projektech, podnikání. Tím pomáhají plnit jejich sny, a rozšiřovat spolupráci těch žen, které dělají to, co milují. Zakládatelka značky Inca Collagen, Romana Ljubasová také mluvila na této akci a prezentovala svojí značku.

Při této příležitosti poskytla krátký rozhovor:

Pravidelně se zúčastňuješ různých byznys setkání. V čem byla akce Inspirativní večer s akčními ženami jiná?

Byly zde jiné, a přesto stejné ženy. Titul „Akční ženy“ jí právem náleží. Prostředí BMW muzea a Bistra Hawranek bylo velmi příjemné. A program byl inspirující a zábavný. Je dobré vědět, že akční žena není „ohrožený druh.“ 

Co ti dávají takové akce?

Dávají mi pocit výjimečnosti. Nikoliv, že bych byla v něčem lepší než ostatní, ale utvrzují mě v tom, že výjimečnost není ojedinělá, je jen různá. Tolik krásných příběhů dřiny, strachů, překážek a úspěchů, že se sama nebojím dělat, co miluji a co mě baví.

Při své práci se setkáváš s mnoha inspirativními lidmi. V čem jsou tito lidé stejní?

Inspirativní rovná se dokáží inspirovat, tedy tito lidé dokáží sdílet, nadchnout, poradit. Jejich společné vlastnosti jsou upřímnost a odvaha a často dobrá nálada. Vědí, že cesta k úspěchu není šipka vzhůru, ale vlnky a kopečky.

Považuješ se za inspirativní pro jiné?

Když mluvím na veřejnosti, lidé se smějí. Ani nevědí, že mám trému. Myslím, že si odnáší dobrý pocit a možná i odvahu udělat, tak jako já, ze snů realitu. Jsem veselý snílek a věřím, že to může být inspirující.

Kde hledáš inspiraci v byznysu a v životě?

Jsem obdařena velkou fantazií. Vidím věci nejen očima, ale cítím jejich tvar, vůni i melodii. To by bylo na samostatnou několikahodinovou „story.“ I špatné věci mě inspirují k tomu, abych dělala ty lepší.

Kolagen „spojuje“ nejen pohybový aparát ale i lidi. Je to zajímavý koloběh života.

Víte, kdy je člověk šťastný?……………………………………………………………………………………………………..

…………………………………………………………………………………………………………No přece, když je šťastný! Přeji všem akčním ženám a mužům, aby úspěch měřili kvalitou života.
PS.: Inca Collagen je skvělý produkt.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×