Já zde ale nechci pokračovat v testu na Inca Collagen, ten si můžete přečíst v předešlém příspěvku.

Chci zde napsat o jiné zkušenosti – tentokrát se samotnou firmou Inca Collagen.

Představil jsem jim svůj projekt s názvem Všichni zpět do ulic (www.richardstepanek.cz), jehož jednou větví na pomyslném stromu činnosti je výstavba bikeparku svépomocí bez dotací. Dále pořádání závodů pro děti, mládež i dospělé. Majitelkám se tento projekt zalíbil a podpořili jej i svojí pomocí.

Když se nad tím zamyslím, tak díky zranění, které jsem si přivezl z Finska, jsem měl více času na budování tohoto hřiště pro malé i velké cyklisty.

A tak se stalo, že se v červnu 2016 uskutečnil závod ,,Pratecké hrby“ pojmenovaný podle obce kde vznikl (Prace u Brna) a podle svého profilu (tři dominantní hrby).

Úspěch tohoto závodu nás motivoval ke zlepšování a zdokonalování ve všech sférách závodu – a povedlo se.

Do podzimu byla trať rozšířena o další část. Ke cross country jednotlivců se přidal i sprint.  Účast byla skvělá, přes 60 závodníků měřilo svoje síly se záludnostmi tratě. Velkým překvapením bylo pozorovat zlepšení techniky jezdců, kteří zde tráví svůj volný čas, nebo si sem dojedou jen tak zatrénovat. Za povšimnutí také stojí, že nejmladšímu účastníkovi v kategorii odrážedel byly necelé dva roky a nejstaršímu přes 60 let. Tak jako vedení firmy věřilo v účinky jejich produktu ,,Inca Collagen“, tak dalo důvěru i nám .

Tímto děkujeme za podporu i projevenou důvěru nejen za sebe, ale i za všechny účastníky závodu ,,Pratecké hrby“ a na jaře se těšíme na viděnou, na ježděnou .

S pozdravem Štěpánek Richard a organizační tým.

Richard Štěpánek

O autorovi:

Jednoho dne jsem se probudil a bylo mi řečeno, že se mi pár věcí změní. Měli pravdu – změnil se mi život

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×