V létě naše pokožka jednoduše vyžaduje dvojnásobnou péči. Nejen že je vystavovaná přímému slunci, ale i očím našeho okolí. Dostatek kolagenu v pokožce pomůže odolat podráždění, stárnutí, spálení nebo tolik nežádoucím pigmentovým skvrnám. Vyzkoušejte jaké má kolagen účinky.

Opálená bronzová pokožka sluší snad každé ženě. Jestli si z dovolené chcete přivézt krásnou, opálenou, hydratovanou a mladistvě vypadající pokožku, je nejvyšší čas dopřát vašemu tělu intenzivní kolagenovou kúru. Pokud má pokožka dostatek kolagenu, nejenže vám opálení déle vydrží, ale zároveň pomocí kolagenu doplníte tělu stavební bílkovinu, která pozitivně ovlivňuje vaše nehty, vlasy a pohybový aparát. Kolagen ostatně tvoří téměř 30 % bílkovin lidského organismu a více než 70 % bílkovin kůže. Kolagen je právem nazýván bílkovinou mládí a spolu s vitamínem C vás udrží mladé a krásné déle než příroda naplánovala.  

Co radí doktor?

“Kolagen je třeba konzumovat v jakékoliv věku. Kolagen se nám projevuje v krásné tváři. Ale abyste si takovou krásnou tvář zachovali a nedošlo k rychlé degradaci kolagenu, což se projevuje zhoršenou kvalitou kůže, nehtů, vlasů, i zhoršenou kvalitou nervově-svalové tkáně, je třeba kolagen tělu dodávat. Kolagen je potřebný v každém věku, “ vysvětluje Dr. Holoubek. Především v létě bychom neměli podceňovat blahodárné účinky kolagenu pro naši pleť a doplňovat jej prostřednictvím vhodných přípravků.

Ten správný kolagen

S tímto typem kolagenu lidské tělo umí nejlépe zacházet, a proto dodá kvalitní výživu nejen vaší pokožce, ale i vašim vlasům a nehtům. právě Inca Collagen skvělým parťákem na letní dovolenou. Zabezpečí hydrataci, pomůže ke krásnému opálení, ochrání pokožku před pigmentovými skvrnami i vráskami. Mořský kolagen je nejvíce podobný tomu lidskému, a proto dodá kvalitní výživu nejen vaší pokožce, ale i vašim vlasům a nehtům.

A když přidáte ovoce bohaté na vitamin C, budete mít zajištěný i dostatek antioxidantů a vitamínů. Inca Collagen, tedy převezme část starostí za vás a vy si letní sluneční paprsky můžete užívat na plno.

Proč užívat Inca Collagen?

  • Vypne a sjednotí se vám kůže, kolagen totiž pomáhá zvýšit její elasticitu. Funguje jako opora a jako její výplň. To znamená, že vás zbaví nových vrásek a změkčí ty staré. Navíc pomáhá uchovávat v pleti vodu, barevný tón pleti a vyhlazuje její texturu.
  • Podpoříte růst nových vlasů. Při zvýšeném přísunu kolagenu rostou znatelně rychleji. Navíc mají menší sklon šedivět, padat a lámat se a naopak rostou zářivé a lesklé, takže rok 2018 odstartujete se skvělou hřívou.
  • Zpevníte své nehty. Doplnění kolagenu v lidském těle má příznivý vliv na jejich kvalitu. O důvod víc vyzkoušet cool party designy.
  • Nebudete tak unavená. A to se zejména teď, v předvánočním shonu, dost hodí. Kolagen je známý hlavně jako stavební látka kloubů, kostí a šlach, a po měsíčním užívání sama uvidíte, co všechno přestane bolet i křupat. Nejen díky tomu se vaše tělo celkově uvolnění, ožije a vaše únava se vytratí.
  • Omládnete. Pocitově i na pohled. Díky vypnuté pleti, lesklým vlasům a celkově svěžejšímu tělu se budete cítit milionově.
Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×