Recenze na kolagen pro psy

Již je to nějaký ten „pátek“ co mi bylo 30 a všechny kamarádky kolem mě začaly užívat kolagenové doplňky stravy, aby neměly vrásky, měly lesklejší vlasy, netřepily se jim nehty a aby je nebolely klouby. Já, protože nejsem příznivcem chemických doplňků jsem to přešla a neřešila. Pak, ale moje maminka onemocněla a musela podstoupit onkologickou léčbu (kterou zvládla na výbornou a nad nemocí zvítězila). Tak jsem začala zjišťovat co by jí pomohlo, aby se dostala zpět do „formy“, aby jí nepadaly vlasy, posílila celý organismus, především klouby, šlachy, vazy a natrefila jsem na Inca Collagen. Protože Inca Collagen je jako jeden z mála kolagenů na našem trhu 100% bio-aktivní mořský kolagen bez přidaných chemických látek, tak jsem věděla, že je to přesně to co pro maminku hledám!!!

Nejprve jsem koupila jednu krabičku/měsíční dávku na zkoušku –  již po měsíci byl viditelný rozdíl v kvalitě pokožky, vlasů, nehtů a hlavně se zmírnila bolest kloubu. Další měsíc jsem již nekoupila krabičku pouze jí, ale rovnou i mě a mému partnerovi, který je vášnivý cyklista a jak to u cyklistů bývá, tak ho bolí kolena, která jsou značně přetěžována. Známky zlepšení byly i u nás patrné během pár týdnu, takže jsem koupila další a další krabičku a už to budou téměř čtyři roky co celá rodina pravidelně užíváme Inca Collagen a nedáme na něj dopustit!

S novinkou –  kolagenou řadou pro zvířátka IncaPet Collagen nám Inca také opravdu udělala obrovskou radost. Před nedávnem jsme si pořídili štěně japonského plemene Shiba Inu. Bohužel nám začala naše „lištička“ kulhat na přední tlapku a začalo jí v ní hlasitě praskat a tak nám pan veterinář doporučit, ať nasadíme kolagen, aby se kloub „zpevnil“ a podpořil správný vývoj. Volba kolagenového doplňku stravy byla u nás naprosto jasná. Během pár týdnů kloub přestal naši „lišce“ praskat, kožíšek ji viditelně zhoustnul a drápky rostou, jak houby po dešti.

Kolagen 4+1

I zvířátka potřebují kolagen. Ke 4 balením Inca Collagene získáte 1ks Incapet Collagene pro vašeho domácího mazlíčka jako dárek. Přidejte mu kolagen do jeho oblíbeného krmiva a sledujte účinky.

Zdravíme celý tým Inca a děkujeme za super bio-aktivní produkt!

Alice Karmašová (foodblog @AlishaEasyCooking)

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×