Dala jste si předsevzetí v novém roce vypadat a cítit se lépe? Přihoďte si do kabelky Inca Collagen.

Je to tady. Kromě odpočtu dní do Vánoc také pomalu nastává chvíle si začít sepisovat všechna novoroční předsevzetí. Pokud mezi nimi máte i to familiární “Něco se sebou udělat a začít se cítit skvěle”, měla byste si kromě nových sexy party bot pořídit také bio aktivní mořský kolagen v prášku.

Proč?

1/ Vypne a sjednotí se vám kůže, kolagen totiž pomáhá zvýšit její elasticitu. Funguje jako opora a jako její výplň. To znamená, že vás zbaví nových vrásek a změkčí ty staré. Navíc pomáhá uchovávat v pleti vodu, barevný tón pleti a vyhlazuje její texturu.

2/ Podpoříte růst nových vlasů. Při zvýšeném přísunu kolagenu rostou znatelně rychleji. Navíc mají menší sklon šedivět, padat a lámat se a naopak rostou zářivé a lesklé, takže rok 2018 odstartujete se skvělou hřívou.

3/ Zpevníte své nehty. Doplnění kolagenu v lidském těle má příznivý vliv na jejich kvalitu. O důvod víc vyzkoušet cool party designy.

4/ Nebudete tak unavená. A to se zejména teď, v předvánočním shonu, dost hodí. Kolagen je známý hlavně jako stavební látka kloubů, kostí a šlach, a po měsíčním užívání sama uvidíte, co všechno přestane bolet i křupat. Nejen díky tomu se vaše tělo celkově uvolnění, ožije a vaše únava se vytratí.

5/ Omládnete. Pocitově i na pohled. Díky vypnuté pleti, lesklým vlasům a celkově svěžejšímu tělu se budete cítit milionově.

Článek zveřejnil web elle.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×