V roce 2015 jste začala vyrábět něco, co lidé potřebují a co jim dělá dobře. To však jako myšlenka ještě nic neznamená. K rozjezdu podnikání jsou potřeba také peníze. Jak jste pojala tuto stránku věci?

Kapitál je nezbytný. Od roku 1999 jsem řešila lidem nároky na náhradu škody, později se specializací na škody na zdraví. Časem, od roku 2011, jsem se osamostatnila rozvodem. Doslova z nuly na sto jsem se dostala za čtyři roky samostatného podnikání. Našetřené peníze jsem chtěla konzervativně a poprvé v životě investovat. A místo koupě bytu na pronájem jsem vložila peníze do snu jménem Inca Collagen. Jako jediný investor jsem zahájila cestu za snem o modro-zlaté zeměkouli.

Na trhu se tedy objevil Inca Colagen a velice brzy byl k dostání v lékárnách i v e-shopech. Musela jste tvrdě vyjednávat o zalistování, nebo jste měla svým způsobem štěstí?

Měla jsem tvrdé štěstí. Tedy aspoň od každého kousek. Lidé mi důvěřují – jsem chválabohu nejen „bláznivá“, ale také důvěryhodná. Nejdříve jsme s mým týmem dveře od dveří zalistovávali první kadeřnice, kosmetičky a fitka, poté první lékárnu, poté malý řetězec lékáren. Slíbili jsme sami sobě, že v lékárnách prorazíme a všechno všem vysvětlíme. Velkoobchod lékáren Phoenix nám dal zkušební příležitost a my to dokázali. Máme přes tisíc prodejních míst i bez lékáren. A šlapeme cestičky v lékárenském světě.

Rozhovor byl publikován v časopise příloze Prosperita v Madam business v čísle 6/2017 nebo také na webu madambusiness.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×