Milí čtenáři. Dnes vám chci říct i o tom, jaký názor na Inca Collagen mají moje babička a maminka.

Mamka nesnáší ryby. Rok jí trvalo, než pozřela kolagenový prášek v pomerančovém džusu. Načež se jí jako zázrakem zhojila jizva, která předtím byla opravdu dlouho nezdravě “živá”. Pak časem zjistila – kouká mi pořád na špeky – že se mi po asi 1,5 roku užívání vyplnily strie. A že už ani nejsou fialové a propadlé, ale bílé a plné. To mi tedy musíte věřit. Neukážu. Prostě je to jen a jen můj zadek. Mamka taky každému ukazuje teď už skoro neviditelnou jizvu přes celou dlaň až k palci. “Byla tak hnusná a rozšklebená a teď je fuč.”

Babička Bohunka má 84 let. Říká, že to jsou všechno jen chytáky na důchodce a že ničemu nevěří. Kolagen jí dáváme vždycky jako dárek. A ten ovšem poctivě užívá asi tak třikrát do roka. A nám přijde, že ví a neřekne. 🙂 Bydlím ve 4. patře bez výtahu. Babička to dříve nemohla vyjít, a tak mě nenavštěvovala. Teď už tam zase vyjde, ale nesmíme s ní o tom mluvit. Na Vánoce si Inca Collagen vždycky přeje, ale s tím, že jí ho dávat nemusím, abych “nabyla tratná”. K užívání ji už přesvědčovat nemusím – hlídá si to sama a žije celkem fajn. V 84 letech už to sice na žádné discopříběhy není, ale řekla bych, že na svůj věk je poměrně fit. A to je moc dobře.

Brácha reklamuje dlouhé nehty a tvrdí, že si objednal jen lepší vlasy a klouby. Tak ať s tím práškem něco udělám, že on dlouhý nehty nechce.

A to je tak asi všechno. Je to volba a životní styl. Příběhů od spokojených uživatelů už máme stovky – na některé z nich se můžete podívat přímo na webu Inca Collagenu. Ve svůj kolagen mám neomezenou důvěru. Věřím, že to, co prodáváme a vyrábíme, dělá svět šťastější, hezčí a zdravější. Děkuji.

Romana

 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×