kolagen pro seniori

Filozofií firmy bylo,je a bude pomáhat, ať už lidem nebo zvířatům. Za pět let na trhu náš produkt změnil kvalitu života k lepšímu mnoha spokojeným zákazníkům. Nepřestáváme v pomoci ostatním  pokračovat a nadále  se podílíme na charitativních činnostech.

Inca Collagen jsme rozdali mnoha organizacím, které pomáhají například pacientům s nemocí motýlích křídel nebo i v rámci seniorských a sportovních charitativních programů. Objevili jsme se i v charitativním kalendáři na pomoc seniorům (viz. úvodní foto). Koupí obrovského plyšového medvídka jsme finančně podpořili Národní ústav dětských nemocí, který získané finanční prostředky využil na nákup potřebných zdravotních přístrojů pro léčbu nemocných dětí.

Inca Collagen a charita

Náš nejnovější produkt Incapet Collagen jsme věnovali týraným a zraněným zvířátkůmv  útulku Svoboda zvířat v Bratislavě. Nejen v tomto  útulku, ale i v dalších po celém ČR a SK je jich tolik, až  je to smutné. Navíc mnoho z nich jsou zraněné, postižené nebo nebo jim bylo ublíženo  a o to hůře se umisťují do nových rodin. Proto jsme IncaPet Collagen věnovali do útulku Svoboda zvířat,  aby jej podávali  vybraným pejskům a kočičkám, kteří potřebují pomoci s regenerací.  Při pravidelném užívání jim brzy pomůže se postavit  doslova na nohy a snad i najít nový domov.

Dále jsme chtěli propojit a charitativně podpořit, jak lidský, tak i zvířecí svět, a proto jsme se rozhodli podpořit Borinku (roční fenka královského pudla), což je psí slečna, která je ve výcviku na vodícího pes pro nevidomé. Borinka bude ještě u své cvičitelky minimálně půl roku. Po celou dobu výcviku ji dodáváme náš IncaPet Collagen, aby se správně vyvíjela, měla pevné šlachy, klouby, vazy a aby po ukončení výcviku své nové nevidomé majitelce dlouho věrně sloužila a byla její nejlepší kamarádkou a pravou rukou.

V dobročinných aktivitách budeme samozřejmě pokračovat i v roce 2020.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×