V osmnácti jste nemusela ani okem mrknout a byla jste okouzlující. Postupně si vaše tělo vyžaduje více a více péče…

Někdo vsadí na různé krémy, jiné ženy se obětují sportu, a pár se oddá i do rukou chirurga. Jaké je tajemství žen, které si udržují přirozenou krásu i s přibývajícím věkem?

Krása je jako dům, také musíte najít základní stavební jednotku, na níž budete stavět. V případě péče o pleť, vlasy, nehty a klouby vsaďte na kolagen. Přečtěte si, jak vás tato zázračná bílkovina udrží ve formě.

VYHLADÍ VRÁSKY A ZBAVÍ VÁS STRIÍ. PLASTICKÝ CHIRURG?

Ne, jen bílkovina, kterou máme v těle přirozeně, ale věkem se vytrácí. Kolagen tvoří až 70 % všech bílkovin kůže, je zodpovědný za její vypnutí, hladkost a míru hydratace. Věkem tělo nedokáže vyrábět takové množství, proto si zvolte kvalitní formu doplňku, který se dobře vstřebává, je Bio-Aktivní a v denní dávce se nachází přibližně 3 000 mg kvalitního kolagenu. Skvělou volbou je Inca Collagen, který je navíc bezlepkový a raw.

VLASY A NEHTY JAKO Z REKLAMY. CHYBÍ VÁM PRUŽNOST A LESK VLASŮ?

Opět platí, že i když vlasům pomáhá vhodný šampon, pravidelné zábaly a střih, nejlepší výživu jim dopřejete zevnitř. Stejně jako vlasy, i naše nehty se z velké části skládají z kolagenu. Nejkvalitnější zdroj najdete v mořském kolagenu. Nemusíte se trápit pitím rybího oleje, sáhněte raději po Inca Collagene, který má 100% mořský původ, prvotřídní kvalitu a vysoce koncentrované množství v denní dávce.

TĚLO CLAUDIE SHIFFER NA AEROBICU

Nebudeme vám lhát, pokud jste nezdědili genetické terno, bez dávky pohybu to nepůjde. Dobrá zpráva je, že máme recept na bolavé klouby z naběhaných kilometrů a natažené šlachy po trpění na józe. Rozpusťte si jeden sáček Inca Collagene v oblíbeném smoothie a dáte tělu kromě skvělé snídaně i nenahraditelnou stavební složku kostí, kloubů, svalů, pojivového vaziva a šlach.
Tajemství krásy je odhaleno. Vaše pleť, vlasy, nehty, každá část těla zužitkuje výjimečný komplex bílkovin.

Článek zveřejnil web femina.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×