Jsem výrobcem a vlastníkem svého produktu Inca Collagen. Dlouho jsem se vyhýbala vlastní prezentaci. Musím vám ale říct, že ho ob den beru.

Kolagen užívám už 6 let. Nejdříve denně – ještě předtím, než jsme prodali první krabičku – a asi od prosince 2016 už jen každý druhý den. Jsem zdravá a relativně mladá. Vrcholový sport mě minul už s pubertou a genetika zatím spí.

Proč tedy Inca Collagen užívám?

1. Nehty

Dříve jsem nosila umělou francouzskou manikúru, kterou jsem hned s braním kolagenu experimentálně opustila. A mám už 3 roky vlastní, zdravé a hlavně přírodní nehty. Děkuji.

2. Zuby

První krabička Inca Collagenu spatřila světlo světa 8.5.2015. Těsně předtím jsem si nechala kompletně opravit své “šílené zuby”. Nenarostly mi řezáky “dvojky”. Prostě mám 2 řezáky, pak “trojky” a za nimi hned “čtyřky” a tak dál. Jeden zub se mi kýval a lékař říkal, že mi neručí za to, že mi zuby opravené zůstanou v hezkém stavu. Myslím, že dokonce pronesl něco jako že “by to byl zázrak, kdyby to ta zirkonová fazeta vydržela”. A ona to vydržela. Zub se nekývá, fazeta drží jako přibitá. A dásně mi už 3 roky nekrvácí, jsou krásně světle růžové a je to prostě fajn.

3. Vlasy

Vlasy mi rostou jako blázen. Barvíme se s mou maminkou na blond od mých i jejích 15 let. A vždy to stačilo jednou za 4 týdny. Teď se musíme barvit už po třech. Jinak máme na hlavě srandovní jarmulku. Vlasy jsou silnější a vždycky byly dobrý. Teď jsou skvělý.

4. Pigment

Moje babička Bohunka je celá pihatá a plná znamínek. Mamka míň a já jsem úplně ok. Kdysi jsem se špatně opalovala a vybledla jsem vždycky snad už cestou z dovolené. Teď mi únorový bronz z Thajska vydrží až do prvního jarního sluníčka. Děkuji Inca Collagenu za splnění životního přání mít zdravě opálenou pokožku bez pigmentových skvrn.

5. Vrásky

Obličej si vždy mažu nějakým krémem, nic víc nedělám. Občas si nápoj Inca Collagen “naťupu” na čistou pleť kosmetickým tamponkem. Ale stejně ho tak 98 % vypiju. Zevnitř je to na jistotu.

Také mě nezlobí klouby, žíly… Prostě jsem zdravá, cítím se dobře a je to vidět i navenek.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×