Co podle vás vede ženy k tomu, aby se v podnikání seberealizovaly a co byste ženám, které o tom uvažují, radila pro začátek?

Možná jsem obstála právě proto, že jsem žena. Ženy jsou schopné všeho. Co je firma a podnikání proti mateřství. Řídím se celý život zdravým rozumem. Stejně přistupuji k mateřství i k podnikání. Projekt připravujete 9 měsíců, první tři roky pracujete s projektem 24 hodin denně a potom dalších mnoho let usilujete o to, aby byl světu přínosem. Ženy jsou tedy pro mě skvělé podnikatelky a má rada je jednoduchá. Použijte v podnikání běžnou ekonomiku domácnosti. Dejte projektu pozornost, kterou byste věnovali dítěti. Pokud máte více dětí, jste zvyklé dělit pozornost a to je další výhoda pro vaše podnikání. A úspěch se musí dostavit. Čas, láska i peníze se musí rozdělit s citem a ten my ženy máme.

Proč jste zvolila zrovna kolagen? Co vás přivedlo na tuto úvahu?

Inca Collagen je můj druhý podnikatelský projekt a celkem třetí dítě. (smích) „Mám patnáctiletého syna.“ Když se má kariéra ustálila, vrátila jsem se snad již počtvrté do Thajska. Tam jsem upřela pozornost na jednoduchý a zdravý životní styl. I má mysl prošla od thajského boxu až k józe. Mango, kokos, olej, slunce, moře a příroda nasměrovaly moji pozornost ke kolagenu. Vozila jsem všechny ty zdravé věcičky přátelům a oni je chtěli znovu a znovu. Tak dnes vyrábím kolagen pod vlastní značkou.

Celý rozhovor si můžete pročíst na webu ibestof.cz.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×