Paní Romano, v jednom rozhovoru jste řekla, že jste jako zdravotní sestra nemohla dětem číst pohádky. A vidíte, dnes existuje v českých nemocnicích projekt Celé česko čte dětem. Byla jste asi průkopnicí, i když načasování nevyšlo. S Inca Collagenem jste prorazila, je to o správném načasování?

Načasování je spíše zpětné hodnocení, když se něco povede a něco nepovede. Kdyby mě tenkrát nechali číst pohádky, malovat obrázky a krmit děti, tak by ze mě byla skvělá zdravotní sestřička. Asi bych nikdy neodešla a dnes bych nebyla tam, kde jsem. Všechno má tedy nejen svůj čas, ale hlavně důvod.

K Inca Collagenu Vás přivedla thajská lékárnice, to bude naše čtenáře zajímat...

Mě ta první informace trochu minula, až jsem zjistila, že kolagen je v Asii úplně ve všem (nápoje, kosmetika, snad i ve žvýkačkách). Začala jsem podvědomě vidět slova, produkty, až po nápad. Vozila jsem přátelům tento kolagen a oni ho chtěli znovu a znovu. To byl AHA - moment. Lékárnice tehdy trvala na tom, že ho nutně potřebujeme. A tak jsem si ho tenkrát poprvé koupila. A poté znovu a znovu, až jsem přešla k vlastní výrobě.

Kolagen je poměrně důkladně popsaná bílkovina, existuje řada přípravků s kolagenem. V čem je Vás produkt výjimečný?

Inca Collagen je silný a bioaktivní, 100% čistý mořský kolagen. Na rozdíl od jiných kolagenů živočišného původu se vyrábí šetrnou hydrolýzou z mořských ryb. Díky tzv. studené technologii výroby, a také vysoké koncentraci kolagenu v denní dávce je účinnější než běžné kolagenové přípravky. Inca Collagen je navíc výjimečný tím, že má stejnou molekulární strukturu jako kolagen, který si tělo produkuje samo. Naše tělo s ním díky tomu pracuje jako s vlastním, a když ho vypijete, efektivně se přerozdělí právě tam, kde nejvíc chybí.

Celý rozhovor si můžete přečíst na webu healthcomm.cz.