Paní Romano, v jednom rozhovoru jste řekla, že jste jako zdravotní sestra nemohla dětem číst pohádky. A vidíte, dnes existuje v českých nemocnicích projekt Celé česko čte dětem. Byla jste asi průkopnicí, i když načasování nevyšlo. S Inca Collagenem jste prorazila, je to o správném načasování?

Načasování je spíše zpětné hodnocení, když se něco povede a něco nepovede. Kdyby mě tenkrát nechali číst pohádky, malovat obrázky a krmit děti, tak by ze mě byla skvělá zdravotní sestřička. Asi bych nikdy neodešla a dnes bych nebyla tam, kde jsem. Všechno má tedy nejen svůj čas, ale hlavně důvod.

K Inca Collagenu Vás přivedla thajská lékárnice, to bude naše čtenáře zajímat…

Mě ta první informace trochu minula, až jsem zjistila, že kolagen je v Asii úplně ve všem (nápoje, kosmetika, snad i ve žvýkačkách). Začala jsem podvědomě vidět slova, produkty, až po nápad. Vozila jsem přátelům tento kolagen a oni ho chtěli znovu a znovu. To byl AHA – moment. Lékárnice tehdy trvala na tom, že ho nutně potřebujeme. A tak jsem si ho tenkrát poprvé koupila. A poté znovu a znovu, až jsem přešla k vlastní výrobě.

Kolagen je poměrně důkladně popsaná bílkovina, existuje řada přípravků s kolagenem. V čem je Vás produkt výjimečný?

Inca Collagen je silný a bioaktivní, 100% čistý mořský kolagen. Na rozdíl od jiných kolagenů živočišného původu se vyrábí šetrnou hydrolýzou z mořských ryb. Díky tzv. studené technologii výroby, a také vysoké koncentraci kolagenu v denní dávce je účinnější než běžné kolagenové přípravky. Inca Collagen je navíc výjimečný tím, že má stejnou molekulární strukturu jako kolagen, který si tělo produkuje samo. Naše tělo s ním díky tomu pracuje jako s vlastním, a když ho vypijete, efektivně se přerozdělí právě tam, kde nejvíc chybí.

Celý rozhovor si můžete přečíst na webu healthcomm.cz. 

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×