kvalitni kolagen

Pro dnešní dobu je typické, že máme všeho dostatek a lidé tedy přirozeně srovnávají. Hledají podobné produkty a porovnávají jejich ceny, kvalitu a jiné parametry. Některé značky to motivuje ke snižování cen, jiné zas k vytváření komerčnějších a dostupnějších produktů. Nám však na kvalitě záleží, a proto vyhledáváme a spolupracujeme s partnery, kteří ctí stejnou filozofii.

Konzumní doba

Doba přebytků, jako je ta dnešní, tu ještě nikdy nebyla. S tím přicházejí i nové výzvy, kterým čelí jak zákazníci, tak i firmy poskytující v své služby nebo produkty. I na firemní úrovni dlouhodobě pozorujeme, že nabídka je stále širší, produktů na trhu je stále více. Z pohledu zákazníka je konkurence dobrá, protože nutí firmy dlouhodobě zvyšovat svoji úroveň. Jako firma také nakupujeme a jsme zákazníkem  dodavatelů surovin a služeb. Proto si uvědomujeme, jak je důležité dbát na kvalitu toho, co nakupujeme.

Absence kvality

Kvalita je dnes často skloňovaným pojmem. Každý se jí ohání a deklaruje ji, avšak málokdo ji dokáže i podložit výsledky. Při výběru našich partnerů  vždy dáváme pozor na to, abychom měli jistotu, že pracujeme s těmi nejlepšími ve svém oboru. Například dnes často používanými přívlastky “domácí” nebo “bio” jsou označovány mnohdy i produkty, které si je tak úplně nezaslouží.

Děláme věci srdcem

Děláme věci srdcem a s upřímným zájmem o to, abychom svou práci odvedli co nejlépe. To je podle nás jediná cesta k tomu, jak mít šťastný život, nebo jak vybudovat dlouhodobě úspěšnou značku, která si získá mnoho spokojených zákazníků. Pro naši spolupráci si zásadně vybíráme partnery podle stejného metru, jaký máme nastavený u nás – upřímná a kvalitní. To vše proto, abychom vám – našim zákazníkům – mohli dodat něco navíc. Malý dárek nebo profesionální službu jako poděkování za vaši důvěru.

Hovoříme například o domácích produktech.  Takový med či limonádu dostanete téměř v každé kavárně. Mnozí z vás si představují, že vám podají limonádu připravenou přímo pro vás těsně před konzumací. To, že ji připraví ze sirupů produkovaných velkými značkami, které s těmi domácími nemají nic společného, je již věc druhá. Podobná je i situace u medu, který vám podají k čaji, nebo si ho běžně koupíte v obchodě. Velké řetězce pojmenují svůj výrobek přívlastkem “farmářský”, případně “jako od babičky”, přidají vábný obal a menší lež, která však neporušuje žádná pravidla či zákony, je na světě. Co je horší – funguje to.

Vybírejte také srdcem

Lidé již dlouhodobě prohrávají v této “marketingové válce”. Důkazem toho je i fakt, že například při jednoduché věci, jako je přijímání vitamínu C, si jen minimum z nás sáhne po čerstvých pomerančích. Namísto toho jednoduše zapijeme tabletku čistou vodou a jsme spokojeni. Tento fakt ovlivňuje i nás, protože pro vstřebávání kolagenu je pravidelný příjem vitamínu C potřebný. Proto můžete tabletky nahradit například čerstvě udělanou pomerančovou šťávou s denní dávkou Inca Collagenu.

Často se setkáváme s názorem, že věci ze zahraničí jsou lepší, nebo přinejmenším zajímavější. I proto zřejmě mnoho lidí nakupuje potraviny s jinou zemí původu, přičemž to naše – opravdu domácí – má často vyšší kvalitu. Pokud vám na kvalitě záleží, zkuste si místo pravého včelího medu ze supermarketu koupit med přímo od včelaře, místo barových sirupů světových značek zkuste například domácí levandulový sirup z levandulového světa, o kterého se můžete dozvědět vše o jeho kvalitě a původu.

Tento problém se týká i běžných potravin jako je například maso, zelenina, ovoce nebo pečivo. Zkuste koupit maso z lokální farmy a určitě pocítíte rozdíl ve srovnání se supermarketem. I ovoce a zelenina je jiná. Zkuste si koupit – třeba v supermarketu – například rajčata ze Žitného ostrova a jiné, dejme tomu ze Španělska. Nechceme bojkotovat supermarkety, to v žádném případě. Spíše je naším cílem poukázat na to, že člověk si v dnešní době může vybírat, a proto by to měl dělat vědomě s důrazem na detail. Vyšší kvalita života totiž souvisí i se stravou. Vybírejte zodpovědně kvalitní výrobky a hledejte i přirozené zdroje vitamínů a jiných prospěšných látek.

Vaše tělo vám za to poděkuje.

Děkujeme našim partnerům

My v Inca Collagen vždy dbáme především na kvalitu a jsme rádi, že to dělají i naši partneři. Děkujeme jim za jejich věrnost a ochotu poskytovat dlouhodobě kvalitu, že se neuchylují k cestám rychlého zisku a snižování úrovně kvality produktů či služeb. I díky vám dokážeme poskytovat kvalitní produkty lidem. Proto spolupracujeme výhradně s takovými domácími dodavateli služeb nebo zboží, kteří dělají svoji práci od základů poctivě. Jsme rádi, že vás máme. Opět se potvrdila slova Romany Ljubasové – zakládatelky Inca Collagen – že kolagen spojuje nejen buňky, ale i lidí. A je skvělé, že tito lidé mají hodnoty shodné s našimi.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×