Jakmile si jednou získáme srdce psa, stáváme se jeho osobním bohem. To, co nás nejvíc dojímá na pejscích, je právě jejich bezmezná věrnost a oddanost. Dokážou nám vykouzlit úsměv na tváři i během těžkých dnů, dokážou vycítit naši bolest a milují nás takové, jací jsme. Za to si zaslouží naši stoprocentní péči, jsou na ni odkázáni. Primárně na nás závisí, jak dlouho tu s námi naši čtyřnozí přátelé budou.

Proto je tak důležité podávat psům kvalitní stravu a dostatek výživových doplňků na klouby. Právě pohybový aparát je u psa velmi namáhaný, protože psi se potřebují hýbat, patří to k jejich základnímu instinktu. Kromě toho některá velká plemena psů vyrostou až příliš rychle, kosti a klouby jsou tak geneticky náchylné ke vzniku degenerativních onemocnění. Řešením je podávat jim kloubní výživu už od útlého věku. To je důvod, proč se i česká firma Inca Collagen rozhodla rozšířit svou nabídku o kolagen pro psy, kočky a koně s názvem Incapet Collagen. Nedostatek kolagenu může nastat ve vyšším věku, protože ho tělo už nevyrábí tolik, kolik třeba. Ale může chybět i následkem špatné životosprávy a namáhavého stylu života u člověka či zvířátka.

Přečtěte si také: Víte, kolik má váš pes ve skutečnosti let? Takto lze přepočítat jeho roky na věk člověka

Kdo z nás by se dokázal dívat na to, jak jeho milovaný pes každodenně trpí? Důležité však je, abychom takovému stavu zabránili, dokud je čas. I starší psi, kteří začali trpět bolestmi kloubů a kostí, však s Incapet Collagen mají šanci na zvrácení stavu. Incapet Collagen je 100% čistý mořský kolagen, který se vyrábí enzymatickou hydrolýzou, neboli štěpením na peptidy. Zachovává se tak bioaktivita kolagenových peptidů a protože tento mořský kolagen již neobsahuje žádné příměsi, má maximální potenciál účinků na psa nebo jiné domácí zvíře.

Incapet Collagen + ručník pro psy

Kolagen pro psy Incapet Collagen a jemný ručník, který oceníte po koupeli nebo očistné sprše vašeho miláčka.

Nyní ve výhodném balíčku.

Pomůže jako:

  • prevence vzniku degenerativních onemocnění pohybové soustavy (dysplasie, artritidy),
  • podpora zdravé a hydratované chrupavky v kloubech,
  • přispívá ke zlepšení pohybu kloubů, snížení bolestí, zlepšuje pohyblivost u starších zvířat,
  • působí jako pomoc při regeneraci pevných a měkkých tkání po operacích nebo zraněních.

Příkladem je fenka zlatého retrívra, Eliška, která měla od útlého věku problémy se skoliózou páteře, hodnotí její majitelka Dagmar: “Opravdu velké změny se začaly dít, když jsem začala přidávat Elišce kolagen. Eliška jako by zesílila, nemá už ztuhlé svalstvo a je vidět, že si užívá víc života. Konečně se z ní stal pejsek, který může běhat a je dokonce někdy i rychlejší, než normální hafani.” Navíc je kolagen velmi důležitý i pro zdravou kůži a srst vašeho chlupáče. Lidé z týmu Inca Collagen dobře vědí, co psi potřebují, sami totiž patří mezi nadšené pejskaře a jejich motivací je pomáhat nejen lidem, ale i zvířatům. Proto firma podporuje útulky.

Kolagenový balíček pro psy s dárky

Velký kolagenový balíček pro psy. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlněný uzlík na hraní.

Rozhodli jste se podávat svému psovi Incapet Collagen? Velmi dobrá volba, právě teď ho dostanete jak ve zvýhodněné ceně, tak další balíčky s užitečnými dárky zdarma. Začít s podporou zdraví kloubů a kůže, srsti či drápků u svého psa, se právě teď vyplatí nejvíc.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×