Skutečně zodpovědný majitel psa neváhá zajistit mu, co nejlepší výživu a péči. Přestože naše pejsky milujeme, ne vždy si naplno uvědomujeme, co vše potřebují pro dlouhý a zdravý život. Tak například kolagen: ten je jednou z nejzákladnějších bílkovin v těle, ale tělo savce si ho v dostatečném množství tvoří jen do určitého věku. U lidí může chybět už kolem třicítky, ale u psů již v mladém věku.

Kvalitními granulemi to nekončí. Veterináři upozorňují, že ačkoliv podáváme psovi plnohodnotnou stravu z dlouhodobého hlediska to nemusí stačit. Psi totiž stárnou jinou matematikou než lidé. Zároveň jsou některá velká plemena náchylnější k onemocnění pohybové soustavy. Představte si, že byste rostli tak rychle jako oni – není se co divit, že při takovém rychlém vývoji klouby a celkově pohybové ústrojí trpí. “Když si uvědomíte, že pes dosáhne své optimální výšky do 14-16 měsíců, to je jako bychom my za 7 let měli vyrůst do své dospělé výšky. Čili nápor na pohybový aparát, a hlavně na kosti je obrovský,” říká veterinářka Zuzana Fekečová.

Pes zkrátka potřebuje speciální kloubní výživu. A jaká je nejlepší kloubní výživa pro psy? Kromě chondroitinu či glukosaminu, které jsou již standardně obsaženy ve výživových doplňcích pro zvířata a velmi dobře fungují, můžete psovi podávat i stoprocentní kolagenový hydrolyzát, čili kolagenové peptidy získané šetrnou enzymatickou hydrolýzou ze surového živočišného kolagenu. Na trhu je dostupný účinný český prémiový produkt, Incapet Collagen, čistý kolagenový hydrolyzát z mořských ryb, který vznikl po obrovském úspěchu lidského Inca Collagenu. Ten má již na kontě kolem 150 tisíc spokojených zákazníků a je jedničkou na trhu. Lze tedy říct, že lidé ho výborně otestovali, aby mohl vzniknout Incapet Collagen pro psy.

Kolagenový balíček pro psy s dárky

Velký kolagenový balíček pro psy. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlněný uzlík na hraní.

Účinky Incapet Collagenu na organismus psa jsou úžasné:

  • pomáhá posílit a vyživit chrupavky, tkáně a klouby
  • pomáhá při regeneraci po zraněních a operacích kloubů
  • pomáhá snížit klinické příznaky onemocnění pohybové soustavy jako je osteoartritida nebo rozličné dysplazie či artritida, působí také jako prevence u psů s dědičnými sklony k degenerativním onemocněním

“Mám doma amerického buldoka Kiru, která má dysplazii 4 stupně a natažený vaz. Incapet Collagen jí velmi pomáhá při regeneraci a obnovuje pohyblivost kloubů. Stejně tak jí kolagen zlepšil kvalitu srsti.” Lucka Valentovičová

  • pomáhá u psů předcházet problémům spojeným s opotřebením kloubů a kostí vlivem věku, zlepšuje mobilitu u starších zvířat

“Náš Fabio oslaví tento měsíc 18. narozeniny. Před 2 lety měl velké problémy s klouby na předních tlapkách, nemohl chodit a ani se postavit. Jelikož jsem sama užívala váš kolagen a pomohl mi, tak jsem ho začala dávat i jemu (1 balíček rozdělen na 3 dny). V průběhu 2 měsíců se výrazně zlepšil.” Hanka Jančovičová

Incapet Collagen + ručník pro psy

Kolagen pro psy Incapet Collagen a jemný ručník, který oceníte po koupeli nebo očistné sprše vašeho miláčka.

Nyní ve výhodném balíčku.

Kolagen je ale hojně zastoupen i v kůži a různých tkáních, a tak Incapet Collagen:

  • pomáhá při hojení ran na kůži, ať už následkem zranění, chirurgických zákroků nebo kožních onemocnění
  • může přispět k lepší kvalitě srsti a drápů
  • pomáhá udržet zdravé zuby a ústní dutinu
  • pomáhá i při hojení výstelky střeva při nejrůznějších trávicích problémech, zvyšuje chuť k jídlu

Tajemství účinků Incapet Collagenu spočívá ve způsobu výroby. Stejně jako Inca Collagen i Incapet Collagen se získává z vedlejších produktů mořských ryb pomocí enzymatické hydrolýzy. Jde o šetrnou metodu štěpení molekuly kolagenu na peptidy za studena, přičemž zachovává bioaktivita výsledného kolagenového hydrolyzátu. Ten je pak dobře vstřebatelný a tělo psa ho dokáže naplno využít. Navíc mořský kolagen oproti hovězímu či vepřovému nemusí procházet tepelnou úpravou a je celkově lépe využitelný pro tělo savce. Dále je zde garance čistoty: Incapet Collagen je stoprocentní kolagen ve formě prášku s velmi jemnými a dobře rozpustnými částicemi. Bez konzervantů či dochucovadel. Přirozené aroma ryb psi milují, a tak s konzumací Incapet Collagenu není problém. Jelikož je to maximálně čistý a přírodní kolagenový hydrolyzát, je vhodný i pro psy s citlivým trávením a je hypoalergenní.

Incapet Collagen je tedy nejlepší kolagen pro psy, který na trhu najdete. Dopřejte svému čtyřnohému kamarádovi top kloubní výživu, která mu pomůže s vámi prožít dlouhý a zdravý život.

Kolagen pro kočky s dárkem navíc

Dopřejte vaší kočičce výživu, jakou potřebuje. Nyní ke balení Incapet Collagen získáte kvalitní ručník grátis jako dárek.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×