3000mg kolagenu

Při výběru správného kolagenového doplňku stravy si dávejte pozor i na uvedené množství učinné látky (tzv. jednotky). Při výrobě Inca Collagenu jsme množství účinné látky konzultovali s mnoha odborníky na biochemii, kteří nás utvrdili v tom, že 3000 mg je dostatečné množství kolagenu, které tělo efektivně využije. Řekneme Vám proč.

Na obalu produktu či v příbalovém letáčku najdete v první řadě informaci o tom, kolik kolagenu vlastně konkrétní doplněk stravy obsahuje. Ideální je, aby lidské tělo přijalo minimálně okolo 1000 mg zmíněné bílkoviny. Toto množství však mnohé přípravky neposkytují. Jiné mohou uvádět naopak obrovské množství, ale může to být jen trik. Kapacita upotřebení je omezená, jako místa v letadle. Více tedy nemusí být více.

“Účinné množství  kolagenu bude vždycky záviset na kapacitě jeho transportní bílkoviny, dostane-li organismus víc, prostě jej nevyužije. Od určitého denního příjmu již další zvyšování nevede k lepším výsledkům. Obecně platí, že organismus přijatý kolagen projeví nejdříve tam ,, kde jde o život,, do hojících se ran, šlach a kloubů, kostí, pokožky, vlasů, nehtů a jiných míst v těle,” říká RNDr. Dagmar Petrová.

Inca Collagen byl vyvinut tak, aby dokonale splňoval požadavky na efektivní vstřebávání a distribuci bílkoviny v těle. Reference spokojených zákazníků jasně potvrzují, že náš produkt skvěle funguje. Přidejte se k nim.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×