Jmenuji se  Zuzana Barková.  Mám 34 roků  a Inca Collagen  užívám  pravidelně  už dva roky.  Po třicítce  se u mě  začaly  projevovat  první  nepříjemné projevy  stárnutí,  o kterých   ženská  mého věku  nepřemýšlí,  že by se jí  už  taky  mohly  týkat.  Ale byly tu.

První  vrásky, vysušená pleť, extrémně  popraskané a vysušené rty, lámavé nehty a suché vlasy bez života. Doma jsem  měla  dva  malé  syny,  kteří mě  naplno zaměstnávali  a  docela   vyčerpávali.  Co si budeme povídat,  každá máma  dobře  ví, co mám na mysli.

Inspirovala    mě   Janka  Pištejová,  kterou   uznávám   jako návrhářku.   Párkrát  jsem  ji  viděla  Inca Collagen  užívat.  Mluvila  o něm  velmi   přesvědčivě  a vypadala  tak  fantasticky…  Netrvalo dlouho a přestala  jsem  přemýšlet,   jestli si ho koupím  , ale  impulzivně  jsem ho  přihodila  do  košíku,  když  jsem  kupovala kosmetiku.

Dosud  jsem  užívala  různé  vitaminy  a  výživové   doplňky.  Ale když  jsem  začala s  Inca Collagenem,  vystačím si  jenom s ním a vitaminem  C,  který je jeho nerozlučný  parťák  a zabezpečuje jeho lepší  vstřebatelnost.

Inca Collagen  pokryje všechny  současné  potřeby mého  stárnoucího  organismu

  • vlasy jsou  zdravější  a méně   padají
  • nehty se méně  lámou  a jsou delší než  kdy dřív
  • pokožka je vypnutější

Vrásek se už nezbavím, ale ani nechci.  Jsou  méně  viditelné  a nové se  zatím nijak výrazně  netvoří .

Vím,  že kolagenových přípravků  je už na trhu vícero,  ale já  zůstávám věrná  Inca Collagenu.  Vidím jeho reálné  výsledky a imponuje mi jeho přírodní  čistota .  Žádné  chemikálie, sladidla, aditiva.  Těch je bohužel v jiných podobných  přípravcích   víc jak  dost.  A že  má rybí  chuť ?  No a co. Aspoň vím, co  piji  a věřím  , že je to ten  nejpřírodnější  extrakt, jaký  jen může být.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×