Už víte, že Inca Collagen je úžasným pomocníkem při zpomalení procesu stárnutí celého těla a prokazatelně funguje. Pomůže vám získat hezčí pleť bez vrásek, pevnější vlasy a nehty, zdravou pohybovou soustavu. Ani Inca Collagen však nedokáže udělat zázraky ze dne na den, a proto je velmi důležité užívat jej dlouhodobě a pravidelně. To je jeden z důvodů, proč se vyplatí koupit hned více než jeden balíček. Právě proto máme v nabídce tolik balíčků, u kterých získáte nejen kolagen za výhodnou cenu, ale i množství dárků navíc.

Pokud vás trápí, jak dlouho užívat kolagen, dokud zaznamenáte jeho účinky: jsou šťastlivci, kteří první účinky zpozorují už do měsíce, ale většinou potřebuje Inca Collagen více času, aby se benefity této esenciální bílkoviny projevily navenek, na pleti, kloubech či vlasech. Můžeme tedy jen doporučit koupi kolagenu ve výhodných balíčcích, které máme v nabídce. Mnohé balíčky obsahují i ​​praktické dárky. A samozřejmě máme balíčky i s Incapet Collagen pro vaše čtyřnohé kamarády.

8 balení kolagenu s obrovkou značkovou dekou grátis

Zásobte se kolagenem na 8 měsíců předem a pak se zachumlejte do luxusu! U příležitosti oslav 8. výročí zrodu značky Inca Collagen jsme připravili tento balíček, který nabízí dlouhodobou kúru pro zdraví kloubů a krásu pokožky, vlasů i nehtů, ve spojení s maxi dekou značky Bugatti. Dosud nejvýhodnější koupě, jakou jsme tady kdy měli!

8 let Inca Collagen na trhu = 8 kolagenů do zásoby na přibližně rok, pro vaši krásu a kondici!

Nakupte si 8 balení Inca Collagen a kvalitní huňatou deku značky Bugatti v hodnotě 2.499,- Kč získáte grátis. K tomu samozřejmě 8x vitamín C a doprava zdarma.

Nabídka je omezená, jen do vyprodání zásob.

Tento výhodný maxi balíček obsahuje:

  • huňatou hřejivou deku v rozměrech 150×200 cm značky Bugatti – tato jemná deka se postará o ten správný pocit tepla a pohody při vašem odpočinku a relaxaci.
    Deka je vyrobena ze 100% polyesteru, vyznačuje se vysokou kvalitou zpracování, snadnou údržbou, stálobarevností, ale zároveň je měkká, hřejivá a prodyšná. Tyto vlastnosti si zachovává i při častém praní.
  • 8 x měsíční balení Inca Collagen
  • 8 x měsíční balení vitamínu C se šipkami 500 mg

Tříměsíční kolagenová kúra + čaj a ručník zdarma

Kolagen potřebuje čas, aby naplno zaúčinkoval. Dopřejte si na začátek intenzivní kúru, kterou si koupíte za výhodnou cenu a s dárky navíc!

Pořiďte si najednou 3 balení Inca Collagen – enzymaticky hydrolyzovaný kolagen pro pleť, vlasy, nehty a pohybový aparát. Navíc zdarma získáte 3 balení vitamínu C, svěží čaj Oxalis s příchutí broskev-citron a heboučký ručník. Udělejte pro sebe něco dobrého, odpočiňte si, rozmazlujte se a podpořte své zdraví a krásu.

Relaxační balíček obsahuje:

  • 3x 100% čistý rybí kolagen Inca Collagen,
  • jemný ručník
  • 3x vitamín C,
  • čaj Oxalis s příchutí broskev-citron,
  • dopravu zdarma.

Velké balení Incapet Collagenu se skvělými hračkami pro vaše pejsky

Dopřejte vašemu psovi kloubní výživu, jakou potřebuje. Intenzivní kolagenová kúra na tři měsíce pomůže vašemu psovi regenerovat a vyživovat srst, kůži, pohybový aparát a zlepšit hojení ran po úrazech. Přidávejte mu kolagen do jeho oblíbeného krmiva a sledujte účinky.

Ke třem kusům Incapet Collagenu získáte jako dárek:

  • velký uzlík na hraní (20 cm)
  • jemnou plyšovou deku (rozměr 100 x 150 cm)

Hip Hop bavlněný uzlík je nejzákladnější potřebou každého pejska. Bavlněný uzel prostě musí mít. Je vyroben z přírodní bavlny, při kousání čistí zoubky, využití najde při hře i přetahování venku i doma. Perfektní hračka pro všechny pejsky.

Deka je pratelná na 30° C, snadno se tak udržuje v čistotě. Je měkká a hřejivá, psi ji milují. Rozměr 100 x 150 cm. Světle šedá neutrální barva deky se hodí do každého interiéru. Deka je ozdobena vzorem kostek a tlapek. Vhodné i do auta či pelíšku.

Kolagenový balíček pro psy s dárky

Velký kolagenový balíček pro psy. 3x Incapet Collagen a k tomu hebká plyšová deka a bavlněný uzlík na hraní.

Maxi balíček pro vás i vašeho mazlíčka

Ke 4 balením Inca Collagenu získáte balení Incapet Collagenu pro vašeho domácího mazlíčka jako dárek. Takto můžete kolagen doplnit sobě i svému čtyřnohému kamarádovi.

Incapet Collagen byl testován na lidech, aby mohl sloužit zvířatům a pomohl již mnohým z nich, včetně svěřence Svobody zvířat.

4 balení Inca Collagenu + Incapet Collagen zdarma se cenově nejvíce oplatí. Samozřejmě s dopravou zdarma.

Extra velký relaxační balíček s dárky

Velká regenerační kúra obsahuje až 4 balení Inca Collagenu, které vystačí minimálně na 4 měsíce. K tomu samozřejmě zdarma 4 balení vitamínu C. Kromě toho získáte i měkoučkou velkou osušku a svěží letní ledový čaj.

Pravý zelený čaj Sencha s letní chutí broskve a citrónu pro váš dokonalý pitný režim během léta. Budete ho popíjet s radostí každý horký den.

Velká modrá osuška s logem Inca Collagen vás bude provázet na dovolených a při vodě.

Dárkový set s ručníkem pro vašeho mazlíčka

K balení Incapet Collagenu dostanete dopravu zdarma a k tomu jemný ručník, který využijete po koupeli nebo očistné sprše vašeho miláčka. Přidejte zvířeti kolagen do jeho oblíbeného krmiva a sledujte účinky:

  • Pomáhá posílit a vyživit chrupavky, ale i tkáně a klouby
  • Pomáhá při regeneraci po zraněních a operacích kloubů
  • Pomáhá snížit klinické příznaky onemocnění pohybové soustavy, jako je osteoartritida nebo rozličné dysplazie či artritida, a působí také jako prevence u psů s dědičnými sklony k degenerativním onemocněním
  • Pomáhá u psů předcházet problémům spojeným s opotřebením kloubů a kostí vlivem věku, zlepšuje mobilitu u starších zvířat
  • Pomáhá při hojení ran na kůži, ať už následkem zranění, chirurgických zákroků nebo kožních onemocnění
  • Může přispět k lepší kvalitě srsti a drápů
  • Pomáhá udržet zdravé zuby a ústní dutinu
  • Pomáhá i při hojení výstelky střeva při nejrůznějších trávicích problémech, zvyšuje chuť k jídlu

Incapet Collagen: Testováno na lidech!

Výhodný balíček Incapet Collagen 4 + 1 gratis

Dopřejte svému mazlíčkovi dostatek kolagenu na několik měsíců. Nyní ke 4 balením Incapet Collagenu získáte 1ks Inca Collagenu pro vás jako dárek.

4 balení Incapet Collagenu vystačí na intenzivní kúru pro vaše zvíře a Inca Collagen získáte zdarma pro vás. Můžete si tak otestovat jedinečné účinky čistého hydrolyzovaného kolagenu z mořských ryb a přidat se k tisícům spokojených zákazníků. Nabídka za bezkonkurenční cenu, která se neodmítá. Samozřejmě s dopravou zdarma.

 

Vyberte si ten pravý balíček s kolagenem pro vás a nechte ho naplno působit. Rovněž i u vašeho domácího mazlíčka. Ty benefity za to stojí!

Kolagen pro koně s dárkem navíc

Nyní ke kolagenu Incapet Collagen pro vašeho koně dostanete i kvalitní ručník v královské modré jako dárek.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×