Projekt OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK již podvanácté představí nejlepší české podnikatelky. Za uplynulých 11 ročníků prošlo projektem 171 904 podnikatelek, z nichž vzešlo 5 269 semifinalistek, 666 finalistek a 115 vítězek. Letošní ročník vybíral z 24 281 kandidátek.

Dne 17.9.2019 se setkají v Praze významné české podnikatelky, mezi které patří i Romana Ljubasová. Majitelka značky Inca Collagen usedne do křesla pro hosta, a představí své aktivity, svoji vizi a ambice v podnikání. Mezi hosty, které usednou do křesla v rámci pořádaných setkání budou patřit nejen ženy osobnosti, které  jsou všem příkladem a vzorem.

Projekt OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK (OCP) není jen o vyhlašování výsledků a předávání cen v jednotlivých kategoriích. Jeho cílem je od samého začátku nacházet, zviditelňovat a podporovat ženy, které se rozhodly aktivně převzít odpovědnost za svou budoucnost a pustit se do samostatného podnikání. „Myslím si, že OCENĚNÍ ČESKÝCH PODNIKATELEK může být pro spoustu žen velkou inspirací. Mám za to, že ženy obecně velmi nerady soutěží a poměřují se mezi sebou. Často začínají s podnikáním, protože mají pocit, že je to pro ně jediná cesta, jak uspět nebo zvládnout svou rodinnou situaci. To, co vnímám jako hlavní přidanou hodnotu OCP je možnost sdílet, pozorovat, získávat informace o tom, co se může stát, nacházet nové podněty,“ říká zakladatelka OCP Helena Kohoutová s tím, že stejně jako další projekty Agentury Helas je i OCP součástí nezávislé Podnikatelské platformy HELAS, jenž sdružuje a propojuje ryze české podnikatele, a kterou spojuje myšlenka BUDUJEME HRDÉ ČESKO.

Značka Inca Collagen je dlouhodobým partnerem projektu a v roce 2018 získala exportní cenu DHL v kategorii malá společnost.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×