inca collagen jako darek

Už víte, co koupíte rodině jako dárek na Vánoce? I když venku stále přetrvávají spíše letní teploty, Vánoce se nezadržitelně blíží a nám zbývá už jen několik málo dní, než to celé vypukne. V prosinci bude tempo šílené. V práci bude třeba všechno uzavřít, z jednoho pracovního večírku budete spěchat na druhý, potom domů napéct perníčky, aby stihly změknout. Dárky je třeba nejdříve vymyslet a potom ještě koupit. V obchodních centrech ale bude šílené množství vystresovaných lidí a to vše Vás jen zbytečně připraví o energii.

Co takhle zkusit to letos jinak?

Uvařte si čaj, dejte nohy na stůl a jedním kliknutím na obchod vybavte z pohodlí svého domova vánočními dárky celou rodinu. Máme pro Vás několik tipů:

BABIČKA A DĚDA

Darujte jim zdraví. Inca Collagen jim pomůže zmírnit příznaky osteoporózy a řídnutí kostí. Kolagen udělá dobře i kloubům, takže si budou moci vychutnávat hru s vnoučaty s menší bolestí. Přibalte jim ke kolagenu i naše osušky (aby se konečně zbavili těch, které mají už dvacet let) a v novinovém stánku dokupte křížovky. Vánoční dárky pro prarodiče tak máte ošetřené.

 

MAMINKA A TATÍNEK

Darujte jim mládíInca Collagen pomůže na klouby a kosti i jim. V jejich věku jim určitě ještě záleží i na estetickém hledisku, takže jim pomocí Inca Collagenu pomozte udržet si mladistvější pleť a zpomalit stárnutí. Přibalte jim i knížku od Richarda Štěpánka: Vzdát můžeš zítra. Je to inspirativní autobiografický příběh tělesně hendikepovaného sportovce o tom, jak překonávat životní překážky, ale hlavně sebe samého. Výborné motivační a positivní počtení, s jehož pomocí si uchovají mladistvého ducha.

 

SESTRA, KAMARÁDKA, MANŽELKA

Darujte jim krásu. Která žena netouží po krásných vlasech, pevných nehtech, vypnuté pleti a žádné celulitidě? Toužíme po tom všechny, a tak kteroukoliv ženu z Vašeho okolí jistě potěší instantní dávka krásy v podobě balíčku Inca Collagen, která jim pomůže všechny uvedené tužby splnit. Když jim k tomu přibalíte náš měkoučký a stylový župan a doplníte ho permanentkou do wellness, máte o radost při rozbalování dárečků postaráno.

BRATR, KAMARÁD, MANŽEL

Darujte jim péči. Muži se o sebe bohužel nestarají tak jako ženy. Nemají o to zase takový zájem a začnou řešit stárnutí, až když je už nezvratné. Ukažte mužům ve Vašem okolí, že péče o sebe se vyplatí. Inca Collagen se postará o zmírnění stárnutí pokožky, lepší růst vlasů a podpoří i nárůst svalové hmoty a regeneraci po cvičení. Doplňte dárkový balíček o permanentku do posilovny a ručník, který si tam může vzít s sebou, a nenápadně ho naučíte, že péčí o sebe může jen získat.

Dárečky zabalte do krásných dárkových modrých tašek a všichni budou mít pod stromečkem stejný základ a personalizovaný bonus k tomu.

Právě jste za 3 minuty svého času vybavili dárky celou rodinu. Vaši blízcí získají Vašimi dárky od Inca Collagen intenzivní dávku zdraví, krásy, mladosti a péče. Vy jste navíc získali klidný měsíc prosinec. Zatímco ostatní se můžou stresovat dárky na poslední chvíli, Vy si můžete vyrazit např. do wellness v našem županu.

Krásné a pohodové svátky Vám přeje tým Inca Collagen.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×