seniori take potrebuji kolagen

Dopřejte svým rodičům život bez bolesti pomocí kolagenu

Všímáte si změn u Vašich rodičů? Bolí je klouby, nezvládají dlouho stát na nohách a celkově se necítí při pohybu dobře? Nejspíš jim chybí kolagen. Doplnit potřebný kolagen není nic těžkého, spíše naopak. Pořiďte jim dárek, který posílí jejich pohybový aparát a uvidíte, jak se jim zlepší život.

Co je to ten kolagen?

Kolagen je bílkovina, která se podílí na zdravém fungování těla. Je součástí pojivových a podpůrných tkání, to znamená, že zajišťuje přirozený pohyb a zajišťuje elasticitu i pleti, nehtů a vlasů. Bez kolagenu není tělo schopné samo sebe chránit před zraněním, bolestí a jinými nepříjemnostmi. 

Co kolagen ovlivňuje?

Toto vše kolagen ovlivňuje. Není toho málo, že?

  • Pohybový aparát
  • Vazy
  • Chrupavky 
  • Šlachy
  • Pleť
  • Vlasy a nehty
  • Výrobu vlastního kolagenu
  • Svalovou regeneraci
  • Regenerace po operaci a zranění

Náš Inca Collagen je třísložkový – obsahuje kolagen typu I, II i III, proto se můžete spolehnout, že pomůže tam, kde je potřeba. Poškozená místa opraví a zároveň udrží vitalitu v místech, která zatím fungují správně.

Kolagen je opravdu důležitý, protože ovlivňuje četné množství procesů v našich tělech. Po 40. roce života se netvoří tak rychle jako za mlada, proto je stěžejní se zaměřit na jeho doplňování. 

Dostatečné množství kolagenu vyplňuje vrásky, posiluje roztřepené vlasy a nehty,  zesvětluje pigmentové skvrny – to si Vaše maminky a babičky určitě zamilují. Sportovně zaměření prarodiče si zamilují rychlejší regeneraci svalů, pevné nohy. Celodenní výlet na kole, plavání, běžky nebo dovádění s vnoučaty už nic nenaruší.

Hrátky s vnoučaty? Bez problémů

Malé děti jsou v mnoha případech opravdu hodně aktivní a chtějí do sportovních aktivit zapojit i dědečka s babičkou. A když to nejde? Je to velká škoda. Proto je skvělé se na dostatek kolagenu zaměřit.

Inca Collagen je ideálním dárkem pro všechny starší osoby, které si chtějí 100% užívat života, pohybu a vnoučat. Je bez příchutě a zápachu, nic nebrání v pravidelném užívání. Další výhodou Inca Collagenu je to, že je bioaktivní. Co to znamená? Znamená to, že ho tělo bez problému přijímá a pracuje s ním jako se svým vlastním kolagenem.

Jak se má kolagen správně doplňovat?

Doplňování kolagenu má svá pravidla. Nestačí ho rozpustit ve vodě a vypít. Při konzumaci kolagenu nezapomeňte zakoupit také vitamín C. Vitamínu C podporuje lepší vtřebatelnost kolagenu. Proto ke každému balení Inca Collagenu dostanete vitamín C jako dárek. Denní dávka vitamínu C by se měla pohybovat okolo 120 gramů. Pokud Vaši rodiče často sportují, mohou dávku navýšit až na 400 gramů. 

Kolagen je sypký prášek, který se velmi dobře rozpouští ve vodě, smoothie nebo šťávě. Perlivou vodu nedoporučujeme.

Inca Collagen je opravdu koncentrovaný, proto je možné brát první měsíc jedno balení denně, druhý měsíc jedno balení za dva dny a od třetího měsíce jedno balení za týden. Díky tomu se pokryje celý rok.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Na nic nečekejte

Čím dříve Vaši rodiče nebo prarodiče začnou užívat kolagen, tím lépe. Kvalita jejich života se díky kolagenu může rapidně zvýšit. A život bez bolesti? Tak ten si zamilují.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×