Kolagen je látka, která se v lidské těle tvoří zcela přirozeně. Tělo, které má dostatek vitamínu C, si vyrábí svůj vlastní kolagen. Od 25. roku se naše zásoby začínají tenčit. Kolagen naše tělo stále má, ale čím dál méně. Okolo 40 let se tvorba kolagenu zpomalí a nakonec zcela ustane.

Pokožka ztrácí elasticitu, vlasy a nehty se začínají třepit a klouby už nezvládnu to, co za mlada.

Proč by měli (pra)rodiče doplňovat kolagen?

Kolagen je nejlepší dodat skrz doplněk stravy. Kolagenový doplněk stravy by měl být vyroben z mořských ryb, protože je tělu více podobný než z jiných zdrojů (např. hovězí kolagen). Inca Collagen je vyroben z těch nejlepších mořských ryb a je bioaktivní, což znamená, že ho tělo považuje za “svůj vlastní” kolagen a tak s ním nakládá. Skvěle se v těle dokáže dostat do potřebných míst – slabá místa zpevní a dobře fungující místa podpoří ve správném fungování.

Inca Collagen je čistý kolagen, není s ničím nakombinovaný. Díky tomu tělo vstřebá opravdu všechno. V jednom balení je 3000 mg kolagenu.

S čím kombinovat kolagen?

Kolagen lépe pracuje s vitaminem C, který podporuje vstřebatelnost kolagenu. Proto dbejte na to, aby ho vaši rodiče konzumovali každý den. Jaká by měla být denní dávka? Přibližně 120 mg, u sportovně založených osob až 400 mg. Před chřipkovou sezónou je dobré vitamin C navýšit.

Pro shrnutí, nedostatek vitamínu C má za následek neuchycení kolagenu, degeneraci kolagenu a oslabený organismus (snížená obranyschopnost). Zajímá vás V čem kolagen v zimě pomůže?

Jaké jsou účinky kolagenu?

Na jaké pozitivní účinky se mohou vaši rodiče nebo prarodiče těšit? A nebo v čem jim kolagen může pomoci:

  • při pigmentových skvrnách
  • pro zdravé dásně
  • pomáhá při pohybu
  • zjemnění vrásek
  • zpomalení vzniku nových vrásek
  • pomáhá při hojení ran
  • silné a pevné nehty, vlasy
  • hydratovaná pleť
  • elastická pleť
  • lesklé silné vlasy bez lupů
  • omezení suché pokožky

 

Z tohoto seznamu je jasné, proč se vyplatí Inca Collagen pořídit. Vaši rodiče se mohou zbavit každodenních problémů, které jim znepříjemňují život. Hlavně pokud si vaši prarodiče chtějí hrát s vnoučaty, ale kvůli bolestem nemohou

Stejně tak když chtějí dělat sport, který dělali zamlada nebo vyzkoušet nový. Může být frustrující, když člověk nemůže dělat to, co by chtěl.

Darovat ten správný přípravek na zdravější pohyb, je začátek.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Jak Inca Collagen konzumovat

Konzumace je velmi jednoduchá. V jedné krabičce dostanete 30 zlatých sáčků. Každý den si vaši rodiče jeden sáček vysypou do vody, džusu (s výjimkou grapefruitového džusu) studeného čaje nebo smoothie, zamíchají a vypijí. Prášek se krásně rozpouští.

Doporučujeme pořídit 3 balení. První krabička by se měla brát denně, druhá krabička obden a třetí jednou týdně. Díky tomuto systému pokryjete celý rok.

Pořiďte kolagen jako vánoční dárek

Investice do zdraví se vyplácí naprosto vždy. A investice do vašich rodičů? K nezaplacení. Také oni si zaslouží život bez bolesti s pořádnou dávkou pohybu. Po nějaké době uvidíte, jak se rodiče rozzáří a že budou schopni se mnohem lépe pohybovat aniž by je něco bolelo. Pleť se vypne, vlasy a nehty se zacelí, pohybový aparát se posilní a nálada? Tak ta se určitě zlepší. Nejlepší vánoční dárek, který můžete dát, je přece radost ze života.

Kolagen pro zvířata Incapet Collagen

Incapet Collagen pro zvířata se slevou

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Incapet Collagen je ideální kloubní výživa pro psy, koně i kočky.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×