kolagen ucinny na imunitu

Pro někoho mohou chladné měsíce znamenat období chřipek. Tělo je oslabené, máme nedostatek vitamínů, necítíme se dobře. To však nemusí být váš problém. Jak se v zimě chránit, aby vám bylo dobře? A jak do toho zapadá kolagen? Více v následujícím článku.

Před začátkem zimy…

Než nastane podzimní a zimní počasí, je potřeba se připravit. Tělo požaduje větší dávky vitamínů, teplejší oblečení a víc pohodlí. Zvýšený přísun potřebných látek vám v zimním počasí může pomoct s nachlazením, suchou pletí, roztřepenými vlasy nebo rozpraskanou kůží na rukách.

Jak se chránit před chladným počasím?

Sepsali jsme pro vás pár tipů, které lze jednoduše dodržovat. Díky nim se budete cítit víc fit a zamezíte nepříjemným projevům, které se k zimě vážou.

Rukavice, čepice, šála…

Pokud chcete své tělo ochránit před studeným počasím, které pokožku a vlasy vysušuje, není nic jednoduššího, než si nasadit zimní doplňky. Vždy pamatujte na to, že musíte dávat pozor i na vnější činitele – např. studený vítr, déšť, slunce odrážející se od sněhu. Pořiďte si slušivý set rukavic, šály a čepice. Díky tomu přidáte ochranu, která vytváří bariéru před studeným počasím, skoro bez námahy.

Vitamín C

Příjem vitamínu C je na podzim nutnost. Pokud se chcete cítit fit a omezit možnost nachlazení, tak navyšte přísun “céčka”. Obvyklá denní dávka by měla být okolo 80-120 mg denně, v období chřipek se nebojte navýšit až na 500 mg. Vitamín C pomáhá s uchycením kolagenu v potřebným místech nejen pohybového aparátu ale také i pleť, kůže), jeho doplňování je tedy opravdu nezbytné. Zajímá vás, jak vitamín C doplňovat? Více v tomto článku.

Sauny

Saunování patří k dalšímu způsobu, jak se v chladném počasí otužit a prohřát. Díky pravidelným návštěvám sauny si můžete zlepšit stav horních cest dýchacích. Máte ucpaný nos? I v takovém případě se sauna hodí, uvolňuje totiž dutiny (tip: přidáním eukalyptového oleje na saunové kameny se účinek násobí). Pravidla sauny? Dospělá osoba by v sauně měla být cca 15 minut a následně se silně ochladit – na tento krok nezapomínejte. Kdy do sauny nechodit? Při nemoci, při zvýšeném krevním tlaku, při zánětech horních cest dýchacích, při epilepsii a tak podobně. Návštěvu sauny VŽDY konzultujte se svým lékařem.

Kolagen

Nesmíme zapomenout na to, že tělo je v zimě velmi křehké a ztuhlé. Stačí uklouznout po mokrých listech nebo ledu a pohroma je na světě. Stejně jako pohybový aparát, tak i pleť a vlasy potřebují v zimě dostatečný přísun kolagenu. Díky dostatku kolagenu se můžete zbavit suchosti kůže a vlasů či křehkosti pohybového aparátu. 

Výhody

Prémiový 100% mořský kolagen typů I, II, a III z ověřených zdrojů
Výborné recenze od spokojených zákazníků
Bio-Aktivní: skvěle se vstřebává
Denní dávka obsahuje 3000 mg čistého mořského kolagenu bez přísad
Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen
Nemaskovaný sladidly ani dochucovadly
Samostatně balená denní dávka pro zachování účinků
Velmi podobný lidskému kolagenu
Inca Collagen je ryze český výrobek

V zimních měsících se často objevují zprávy o starších osobách, které si způsobily zranění na ledě nebo na kluzkých listech. Pokud chcete ochránit své rodiče nebo prarodiče před zraněním nebo urychlit hojení jejich ran, přečtěte si tento článek. Článek vysvětluje, proč pořídit Inca Collagen, jaké výhody má jeho pravidelné doplňování a proč je to skvělý vánoční dárek.

Jak se v zimních měsících projevuje nedostatek kolagenu na pleti?

Nedostatek kolagenu provází opravdu nepříjemné projevy. Bohužel po 40. roce života se tvorba kolagenu zastaví. Proto je potřeba ho pravidelně doplňovat. Pokud kolagen nedoplníme, může se stát, že naše pokožka, nehty a vlasy ztratí veškerou energii. Co nás při nedostatku kolagenu čeká?

  • suchá kůže kolem očí
  • suchá kůže na hlavě a svědivost
  • suchá místa na kůži, suchá šupinatá kůže
  • lupy
  • lámavé nehty
  • hluboké vrásky

Chraňte své tělo – budete spokojenější

Pokud se chcete vyhnout negativním projevům chladnému počasí, tak pořiďte Inca Collagen. Díky jeho čistému složení dodáte tělu ten nejlepší možný kolagen.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×