Inca Collagen je oblíbená značka kolagenu na Slovensku i v České republice. Už od roku 2015, kdy přišel na trh jako jeden z prvních hydrolyzovaných kolagenů na trhu, si svým přístupem získal přízeň a důvěru zákazníků. Inca Collagen již pomohl za ten čas více než sto tisícům zákazníků.  V budování důvěry pokračuje dál s novým produktem, kolagenem pro zvířata s názvem Incapet Collagen.

Za vznikem značky Inca Collagen stojí silná a energická žena Romana Ljubasová, která je vystudovaná zdravotní sestra.

“Příběh Inca Collagenu vznikl víceméně spontánně na mé dovolené. Jak to většinou na dovolených bývá, občas se spálené pokožce nevyhneme, a tak mé kroky vedly do lékárny, ve které mi doporučili kolagenový přípravek pro mou sluncem políbenou pokožku. Samozřejmě, že jsem jako bývalá zdravotní sestra, věděla o důležitosti kolagenu pro lidské tělo, ale víte, jak to je. Zatímco si myslíte, že ho nepotřebujete, tak je vše v pořádku. Tehdy se ve mně zrodila myšlenka, jak vytvořit něco, co bude skutečně pomáhat. Přesedlala jsem z právnické kariéry a vrátila se zpět ke zdravotnictví a pomoci lidem. Věřte či ne, v dané chvíli se pro mě kruh uzavřel a našla jsem smysl a radost v pomoci lidem prostřednictvím Inca Collagenu. A tak už 5 let je Inca Collagen odpovědí na mnoho estetických, ale i zdravotních problémů.”

 

Inca Collagen je český produkt, který si zakládá si na kvalitě a čistotě suroviny. Protože jde o prémiový kolagen, jsou dodrženy přísné kontroly při zpracování. Díky své čistotě, certifikované bioaktivitě  a prokázaným účinkem je doporučován nejen zákazníky, ale i odborníky z řad lékařů a lékárníků.

Výhody

Prémiový 100% mořský kolagen typů I, II, a III z ověřených zdrojů
Výborné recenze od spokojených zákazníků
Bio-Aktivní: skvěle se vstřebává
Denní dávka obsahuje 3000 mg čistého mořského kolagenu bez přísad
Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen
Nemaskovaný sladidly ani dochucovadly
Samostatně balená denní dávka pro zachování účinků
Velmi podobný lidskému kolagenu
Inca Collagen je ryze český výrobek

“Důvěru nám vyslovili přední odborníci z řad lékařů. S Inca Collagen dnes pracují traumatologové, ortopedi, dermatologové a v neposlední řadě i estetická chirurgie,” vysvětluje Romana Ljubasová.

Význam kolagenu v lidském těle je obrovský. Tvoří největší část bílkovin, až 30 procent. Pokud je ho dostatek, tělo funguje jak má a projeví se to i navenek v podobě benefitů pro krásu. Jeho největším problémem je to, že už po 25. roku života jeho produkce v těle z roku na rok klesá a po 40. roce se už netvoří téměř vůbec. Musíme mu proto k tvorbě dopomoci.

Právě proto slouží kolagenové suplementy v bioaktivní formě jako skvělý prostředek na doplnění chybějícího, nebo ubývajícího kolagenu. Osvědčenou dlouholetou značkou s množstvím pozitivních zkušeností je mořský hydrolyzovaný Inca Collagen v prášku, který si zachovává svou bioaktivní, tedy živou podobu. To znamená, že má stále přirozenou strukturu helixu (propletených řetězců) a tím zaručuje maximální možnou míru průniku do těla. Takový kolagen se vyrábí šetrnou metodou hydrolýzy, tedy za studena, nepřevařuje se a neztrácí své skvělé účinky.

Jaké jsou účinky kolagenu na lidské tělo?

  • Výrazně zlepšuje kvalitu a růst vlasů:
  • Pomáhá zabránit vypadávání vlasů – vytváří z nich zdravé a krásné vlasy
  • Pomáhá dodat krásu a lesk vašim vlasům – bojuje proti lámání
  • Pomáhá zvyšovat hustotu vlasů – pokud je kolagenu dostatek, vlasy vypadají zdravě a krásně
  • Pomáhá eliminovat padání a lámání vlasů – už nemáte v koupelně plnou podlahu vlasů, jako dříve
  • Pomáhá zvýšit hydrataci a objem vlasů – nemusíte se stydět za své krátké a lámavé vlasy, zlepšuje jejich objem
  • Pomáhá regenerovat poškozené konečky a zabraňuje jejich třepení – už žádné roztřepené konečky
  • Pomáhá intenzivně hydratovat pokožku a omlazovat pleť – budete se cítit fit, lépe, zdravěji a zejména mladší
  • Pomáhá zjemnit a zredukovat existující vrásky – už žádné stárnutí, kolagen je speciálně určen na eliminaci stárnutí
  • Pomáhá dodávat pokožce elasticitu a pevnost – žádné strie a pomerančová pokožka
  • Zdravé a krásné nehty – žádné lámavé nehty, nádherně dlouhé upravené nehty díky dostatku kolagenu
  • Pomáhá posílit strukturu nehtů – dlouhé nehty budou jedinečné, zlepšuje odolnost vůči lámavosti a třepení nehtů, zajišťuje zdraví a lesk nehtů
  • Pomáhá aktivnímu životnímu stylu – kvalitní bílkoviny hrají významnou roli při budování svalové hmoty a při regeneraci po cvičení

Co o doplňování kolagenu říkají odborníci?

“Správné množství kolagenu má vliv na kvalitu kostí a chrupavek, ovlivňuje i kvalitu vlasů, nehtů, zubů a ovlivňuje i kvalitu pokožky, která je díky kolagenu a elastinu, zejména v mládí, pevná, pružná a zvlhčená. Biologický význam kolagenu je proto velký, “ píše v autorském odborném materiálu, publikovaném v odborném časopise Medicus news, Dr. Tůmová z Katedry farmakologie a toxikologie Farmaceutické fakulty UK v Bratislavě. Kolagen v pozitivním směru ovlivňuje naše zdraví i krásu. Zabezpečuje hydrataci pokožky a stará se o ni zevnitř. Podporuje hojení ran i regeneraci nehtů či vlasů. Rovněž přispívá ke správné funkci pohybového aparátu. A jak můžeme naopak pocítit jeho nedostatek? Při deficitu kolagenu může docházet k prohlubování vrásek, zhoršení stavu pokožky i kvality vlasů a nehtů či problémům s klouby.

“Tělu dodaný kolagen podporuje výživu kostí a chrupavek, pomáhá hojit drobná poranění, zvyšuje pevnost svalů, šlach, vazů i kůže. Důležité je přitom rozeznávat i původ kolagenu. Rybí nebo mořský kolagen je považován za ten nejlepší, přičemž je velmi podobný lidskému kolagenu,” vysvětluje emeritní primář ortopedie MUDr. Milan Čarvaš.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Na co všechno si dát při výběru pozor?

Volit bychom v první řadě měli klinicky testované produkty, u kterých známe původ kolagenu. Kolagen by měl být dobře vstřebatelný a čistý, tedy bez různých barviv, přísad, příměsí a podobně. Proč je právě tato vlastnost kolagenu důležitá, ozřejmuje doktorka Petrová: “Fragmenty kolagenu mohou s různými příměsemi reagovat tak, že se příměsi někde na fragmenty uchytí. Tato vazba a to, zda k tomu dojde, závisí na typu příměsi a na charakteristice prostředí. Tato vazba se může v žaludku rozpadnout, ale nemusí. Pokud příměsi zůstanou uchyceny, mohou omezovat absorpci. Po přechodu do krevního řečiště mohou omezovat průnik do buněk, které mají potenciál ke zpracování fragmentů kolagenu.“   Také dodává, že je nežádoucí, aby docházelo ke kontaktu kolagenu s kyselinou. “Když se kolagen v trojzávitnici smíchá se silnou kyselinou, denaturuje se stejně, jako se denaturuje bílkovina vajíčka během vaření. To znamená, že molekula se nevratně změní a ztratí schopnost reagovat na změny vnitřního prostředí, “ vysvětluje doktorka. Kolagen by však neměl být jen čistý, ale rovněž i hydrolyzovaný a biologicky aktivní. Díky šetrnému zpracování si tak kolagen zachovává strukturu trojité spirály, která je typická pouze pro bílkoviny živých organismů. Tento je nejvíce podobný lidskému kolagenu.

Při výběru správného kolagenového doplňku výživy si dávejte pozor i na uvedené množství účinné látky (tzv. Jednotky). Při výrobě Inca Collagenu jsme množství účinné látky konzultovali s mnoha odborníky na biochemii, kteří nás utvrdili v tom, že 3000 mg je dostatečné množství kolagenu, které tělo efektivně využije.

“V těle funguje transportní systém a ten má pro danou látku jen určitou kapacitu. Co nabere, to chrání a dopraví na místo použití. Co nenabere, je bez ochrany vystaveno působení hydrolytických (rozkládacích) enzymů a skončí bez účinku. Účinné množství kolagenu bude vždy záviset na kapacitě jeho transportní bílkoviny. Pokud ho dostane organismus více, prostě ho nevyužije. Od určitého denního příjmu další zvyšování dávky nevede k lepším výsledkům. Obecně platí, že kolagen přijatý organismem se projeví nejdříve tam, “kde jde o život” – v hojících se ranách, u šlach a kloubů, na kostech, pokožce, vlasech, nehtech a jiných místech v těle,“ dodává RNDr. Dagmar Petrová.

Inca Collagen byl vyvinutý tak, aby dokonale splňoval požadavky na efektivní vstřebávání a distribuci bílkoviny v těle.

Inca Collagen je certifikovaný kolagen vhodný i pro sportovce

Inca Collagen získal certifikát od německé antidopingové laboratoře Deutsche Sporthochschule v Kolíně, která potvrzuje jeho naprostou bezpečnost a nezávadnost pro použití u sportovců. Tato laboratoř je braná jako autorita rozhodující v otázce dopingové kontroly pro olympijské hry. Tento certifikát znamená, že se nemusíte bát užívat náš kolagen ani jako vrcholoví sportovci a také potvrzuje, že je Inca Collagen čistý a opravdu kvalitní preparát.

Kolagen je prospěšný i během období mateřství

Těhotenství a období po porodu je krásným, ale i velmi náročným obdobím. Budoucí i současné maminky se musí poprat s mnoha patáliemi těla, jako je povislá kůže, strie, povadlá pleť, vypadávání vlasů, zhoršená kvalita pleti, vlasů a nehtů. I když je Inca Collagen 100% čistá bílkovina vlastní lidskému tělu, potravinové doplňky musí mít kvůli nařízení EU uvedené na obalu “Není vhodné pro děti a těhotné ženy.”

Ale nezoufejte, po porodu a během kojení Inca Collagen přímo doporučujeme. Známe opravdu mnoho maminek, které náš kolagen užívaly, nebo užívají, a mají jen pozitivní zkušenosti. Inca Collagen jim po porodu a při kojení velmi rychle pomohl dostat se znovu do výborné kondice.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Kolagen, který opravdu lidem pomáhá

Inca Collagen je firma, která se věnuje i společenským rizikům a charitě. Romana Ljubasová , majitelka značky, vložila do filozofie firmy i kus ze sebe, myšlenku vzájemné pomoci ostatním. Proto značka Inca Collagen podporuje pacientskou organizaci DEBRA, která zastřešuje komunitu pacientů s nemocí motýlích křídel, sponzoruje útulek Svoboda zvířat a také hendikepovaných pacientů s Downovým syndromem, kterým pomáhá hipoterapie.

Vyberte si ten správný

Inca Collagen se stará o krásu vaší pleti, která je svěží, mladistvá a hydratovaná. Vlasům dodává lesk a pružnost, nehty se méně lámou. Účinky kolagenu ocení i starší lidé a sportovci, protož mnohé vědecké studie doložily, že kvalitní kolagenové suplementy působí v oblasti pohybové soustavy a zlepšují její funkci, chrání klouby, šlachy a kosti před opotřebením a zraněními. Může také pomoci při regeneraci po zraněních a popáleninách. Inca Collagen představuje ověřený produkt, který má obrovské množství spokojených zákazníků. Své pevné místo má na trhu již pět let. Zkuste ho i vy a sami pocítíte jeho účinky.

Kolagen není jen pro lidi

Nedostatkem této základní bílkoviny často trpí i zvířata. Benefity pravidelného doplňování kvalitního bioaktivního kolagenu už mohou pocítit i vaši domácí mazlíčci. Značka Inca Collagen totiž přinesla na trh i prémiový třísložkový hydrolyzovaný kolagen pod názvem Incapet Collagen, určený pro různé druhy zvířat – pro koně, pejsky a kočky. S trochou humoru se dá říci, že účinky tohoto kolagenu byly otestovány na lidech, aby mohly sloužit zvířatům. Incapet Collagen pomáhá například udržet zdravé pohybové ústrojí psů, zdravé klouby a kosti u koní a zdravou lesklou srst u koček.

ÚČINKY INCAPET COLLAGENU:

  • Pomáhá posilnit chrupavky , měkké tkáně i klouby
  • Pomůže posilnit kosti
  • Zlepšuje kvalitu srsti
  • Zlepšuje kvalitu drápů
  • Pomůže posilnit zuby
  • Pomáhá při hojení a  regeneraci  kůže  při různých  kožních problémech
  • Pomáhá lepšímu hojení ran po různých zraněních a  chirurgických zákrocích
  • Pomáhá při celkové  regeneraci  u zvířat  s vysokou fyzickou zátěží
  • Výrazně pomůže zlepšit  mobilitu  starších zvířat
  • Pomáhá  při léčení  v situacích  jako:  operace , otoky kloubů, bolestivé klouby, degenerativní změny či jiná onemocnění  kloubů, dysplazie  kyčelního  kloubu , nebo  jiná  dysplazie,  luxace kyčle

Incapet Collagen je určen k dlouhodobému podávání. Je třeba projít úvodní dvou až tříměsíční každodenní kúrou a podle kondice a věku zvířete pokračovat ne denně, ale pravidelně. V období těhotenství, po porodu či po nemoci a úrazu je možné dávky vždy navýšit.

Pro jaká zvířata je Incapet Collagen vhodný?

Díky tomu, že Incapet Collagen je 100% čistý bez jakýchkoliv jiných přísad, nezpůsobuje zvířatům žádné trávicí potíže ani alergické reakce. Jde o mořský kolagen, který je velmi dobře vstřebatelný a zachovává si svoji přirozenou strukturu trojité šroubovice. Kolagen je vhodný zejména pro psy, kočky, koně a všechna užitková zvířata.

Proč by měla zvířata užívat Incapet Collagen?

Například mnohá velká plemena psů rostou až příliš rychle a jejich klouby a kosti nestačí držet krok. Výběrem vhodného krmiva a užíváním správné kloubní výživy proto dokážeme u mnoha velkých plemen psů předejít například problémům s klouby a následné dysplazii kloubů, která způsobuje psům bolesti a problémy s pohybem zejména ve vyšším věku a často jim i zkracuje život. Prevence je tedy nejlepší cesta k zdravým kloubům a kvalitnímu životu.

Kolagen pro zvířata Incapet Collagen

Incapet Collagen pro zvířata se slevou

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Incapet Collagen je ideální kloubní výživa pro psy, koně i kočky.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×