V dnešním článku vám přinášíme reálné příběhy lidí, kteří potřebovali pomoci. Někdo po zranění, někdo s kvalitou vlasů, nehtů a pleti. Jaké účinky zaznamenali?

Požádali jsme některé z našich zákazníků o zpětnou vazbu. Zpětná vazba je pro nás skvělá, protože víme, že to co děláme, děláme dobře.

Dneska vám přinášíme příběhy od:

 

  • sportovec a kolagen
    Patrik Kubiček
    , osobní trenér a motorkář

  • folklorni tanecnice uziva kolagen

Lucia Lekárová, folklorní tanečnice

 

 

  • matka a kolagen

Alena Čabáková, matka a majitelka webového magazínu

 

 

Patrik Kubiček

Patrik se pohybové aktivitě věnuje celý svůj život. Deset let plaval na vrcholné úrovni a po ukončení této kariéry se rozhodl, že chce zjistit, jak tělo funguje a jak rozvíjet jeho sílu. Nyní je osobní trenér, motorkář a spoluzakladatel MOVEMENT TRIBE, který pořádá pohybové hodiny. Na těchto hodinách se lidé učí správně hýbat.

Zranění

Na tréninku se zranil při špatném dopadu na nohy. “Při saltu vzad se mi nepodařil odraz do vzduchu a tak jsem dopad nemohl dostatečně korigovat. Pád mi způsobil zlomeninu dvou prstů.” vzpomíná Patrik

Rekonvalescence

Rekonvalescence a nutná přestávka bez pohybu si vyžádala doplnění kolagenu. Patrik sáhl po Inca Collagenu. “O účincích kolagenu na tělo vím, mně se spíše jednalo o doplnění při regeneraci, která si zvýšený příjem živého kolagenu žádá. Po zranění je nutné na slabých místech a samotném zranění pracovat – nikdo to za vás neudělá. Čas sice léčí, ale je nutné uzdravení podpořit i doplňky stravy.” dodává Patrik.

Patrik se zraněnými prsty nemohl pořádně hýbat. Teď už se jeho prsty dostávají do původního stavu. Rehabilitoval, ledoval a používal Inca Collagen. Nyní už opět aktivně trénuje.

Přečtěte si také: Bolí vás pohyb? Kolagen vás postaví opět na nohy

Lucia Lekárová

Lucie je folklorní tanečnice, která si života, sportu a folkloru užívala na 100 %. Byla ve své životní formě a chodila na všechny možné akce. Vůbec neřešila, jestli je nemocná, zdravá, smutná, šťastná nebo bez nálady. Lásky k tanci ji natolik pohltila, že nic jiného nevnímala. Pak přišel zlom.

Pád

Lucie spadla. Zdálo se, že je to obyčejný pád na zadek, bohužel nebyl. Zranila si kříž a 12 hodin necítila nohy. Koloběh jejího života se zpomalil a nakonec zastavil, protože musela trávit veškerý čas v posteli. Jediné na co mohla myslet byly nekonečné rehabilitace, bolest, infuze, nemocnice, cvičení, berle. Během zotavování byla emocionálně vyčerpaná – brečela, smutnila a dlouho přemýšlela, co dál.

Pomalu začínala s chůzí, bohužel bolest a omezení zůstaly. Chodila velmi pomalu. Pomyšlení na tanec, sport a předvádění oblečení na módních přehlídkách jí způsobovaly neskutečnou vnitřní bolest. Bude tyto aktivity ještě někdy vykonávat?

Hledání možností

Lucie hledala veškeré možné přípravky a tipy, jak si od pohybové bolesti pomoct. Také ji zajímalo, jak doplnit kolagen. Nakonec našla Inca Collagen. Dlouhodobé užívání čehokoliv Lucii moc nebavilo. Ale účinky kolagenu ji uchvátily natolik, že ji pravidelnost ani moc nevadila.

Zajímá vás Jak rodičům a prarodičům usnadnit život? Není to nic těžkého.

Lucie si hned po měsíci všimla, že se jí vypla pleť. Pocítila i pružnější pokožku. Protože díky zranění strávila půl roku na lůžku, kde dostávala injekce, infuze, léky a kortikoidy, zjistila, že jí padají vlasy. A nejenom vlasy, i obočí a řasy. Tělo prostě přestalo zvládat chemickou zátěž. Zkoušela různé produkty, které slibovaly hustší a zdravější vlasy – bohužel se tak nestalo.

Inca collagen – zkušenosti

folklorni tanecnice a kolagenAž při užívání Inca Collagenu si všimla, že jí vlasy začínají růst. Hlavně na vršku hlavy, kde bylo vlasů opravdu málo. Navíc získaly sílu, hebkost a působily vyživeně. Lucie konečně pocítila, že se vlasy nádherně pohupují ze strany na stranu. Ten pocit byl k nezaplacení.

Tyto pokroky jí moc těšily, ale důležitější pro ni bylo snížit bolest v kříži. Poté, co začala chodit, ji bolel každý pohyb. Obouvání bot, nasedání a vystupování z auta, otáčení se… vše bylo bolestivé. Po užívání Inca Collagenu si však všimla výrazných změn, její pohyby začaly být vláčné, lehčí a méně těžkopádné. Mohla konečně přestat myslet na to, jak pohyb udělat, aby ji bolel, co nejméně. A to pro ni bylo vysvobození.

 

Při cvičení už skoro necítí svalovou horečku a pálení svalů. V nohách cítí sílu, kterou dlouho nezažila. Na další výsledky se těší. Díky kolagenu Lucia nepřestala tancovat.

Hydrolyzovaný mořský kolagen Inca Collagen

Ušetřete při nákupu Inca Collagenu

Nakupte nyní o 140 korun výhodněji přes e-shop. Získáte dopravu zdarma a také dárek – balení vitamínu C
pro lepší vstřebávání.

Zadejte v e-shopu kód: C01000666 a objednejte.

Alena Čabáková

Alena je maminkou skoro dvouleté holčičky, takže je její život poněkud hektický. Navíc je majitelkou webu Kamzakrasou.sk, který obstarává a pečuje o něj. Proč začala Inca Collagen konzumovat? Chtěla zjistit, jestli pomůže i jí, přestože nemá žádné vážné zdravotní nebo kosmetické problémy.

Živý kolagen? Zkušenosti paní Aleny

Aleniny vlasy byly celý život “normální” – občas se lámaly, padaly, pouhou chvilku držely tvar. Po dvouměsíčním užívání Inca Collagenu si všimla, že její vlasy jsou pevnější, méně lámavé a lépe drží požadovaný tvar. Konečně mohla být se svými vlasy spokojená a považovat je za svou “korunu krásy”. 

Jak sama říká, její pleť bývala nonstop dehydrovaná. Dostatek kolagenu jí však pomohl k mnohem svěžejší a mladší pleti, jenž je na dotyk jemňoučká, pružná a vypnutá. O svojí pleť se od té doby stará ještě o něco radši. Nezapomíná používat kvalitní pečující kosmetiku.

Tip na článek: Silná imunita a zdravý pohybový aparát? Bez problému!

Alena pokračuje dál, ale jak správně užívat kolagen?

Protože je Alena s výsledky spokojená, chce pokračovat dál. My máme radost a vám můžeme doporučit, abyste kolagen ze začátku používali alespoň 3 měsíce. Nějaký čas totiž trvá, než se výsledky objeví. Následně je možné intervaly mezi konzumací lehce prodloužit.

Chcete také pocítit účinky Inca Collagenu?

Chcete zlepšit váš pohybový aparát bolavější, pleť, vlasy a nehty, tak nečekejte a pořiďte si Inca Collagen. Jeden sáček obsahuje 3000 mg bioaktivního čistého kolagenu, který tělo spotřebovává jako vlastní. Stačí denně nasypat  jeden sáček do suché sklenice a zalít vodou a následně vypít. Nemá žádnou příchuť. Nezapomeňte doplňovat také vitamín C, který napomáhá kolagenu se v těle usadit a správně zpracovat.

Nice to see you

We noticed you are visiting us from afar.
Maybe you are looking for our internetional website?

Enter website

Press the button to continue to the international website.

Or go to the original website.

Change language

×